“Nemanja i ja smo se KLADILI”: Kum se popeo na sto i progovorio o mladoženjinoj TAJNI – svi ostali u šoku

Kum se popeo na sto i uzeo mikrofon u ruke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Govor kuma je deo venčanja od kog strahuje svaka mlada. Na venčanju ove devojke najbolji drug njenog muža koji im je ujedino bio i kum, popeo se na sto, uzeo mikrofon u ruke i uradio nešto što ju je ostavilo bez teksta, a tiče se nečega što je do tad bila njegova i mladoženjina tajna.

– Nemanja i ja, kada smo imali 10 godina, kladili smo se. Pošto sam ja izgubio dogovorili smo se da ću morati da nosim košulju i pantalone na medvediće na njegovoj svadbi. Rekao sam da hoću jedino ako mlada bude baš za njega, jer smo u to vreme bili u fazonu da su devojčice bljak i tako. Naravno, to ni jedan od nas dvojice nije zaboravio. Danas je njegovo venčanje i on pored sebe ima devojku koja je jednom reči savršena. Bolju nije mogao naći i siguran sam da će njih dvoje biti najsrećniji par ikada. Sada sa ponosom mogu da uradim ovo – rekao je kum, stavio je mikrofon na sto i otkopčao kosulju, ispod koje je bila košulja sa medvedićima i bacio je.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Isto to je uradio sa pantalonama.

– Sada bih vas zamolio da nastavite sa slavljem, a vas dvoje, haha, pa znate šta očekujemo dogodine – dodao je kum, nakon čega je usledio aplauz.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar