Ko da najviše para, ide sa Konstraktom na KAFU: Prva cifra 50.000 dinara, a RAZLOG će vas dirnuti

Ovim potezom je mnoge oduševila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta pokazala je humanost na delu i priključila se nekolicini javnih ličnosti koje koriste svoju popularnost kako bi pomogle drugima.

Konstrakta je, naime, pristala da ide na kafu sa onim ko licitira najveću cifru, a taj novac će biti uplaćen sedmomesečnom Vukanu Stoiljkoviću koji boluje od spinalne mišićne atrofije, piše Blic.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi, pre dva dana je na stranici na Fejsbuku, koja se bavi licitacijama kako bi se pomoglo najugroženijima, osvanula ponuda za kafu sa Konstraktom.

Devojka koja ju je kontaktirala objavila je tu ponudu i navela da je oduševljena što je Konstrakta na to pristala bez razmišljanja.

– Ovo divno biće pristalo je na moju molbu da izađe na kafu s nekim ko izlicitira najvišu cenu. Pa dragi ljudi, ako želite da budete u trendu i pevate sa Konstraktom, onda znate šta vam je činiti. Deca nam moraju biti zdrava – napisala je devojka, aludirajući na stih “Umetnica mora biti zdrava” iz Konstraktine pesme “In corpore sano”.

Trenutno je najveća ponuđena cifra 50.000 dinara, a očekuje se da će ona porasti još.

Inače, sedmomesečnom Vukanu je uspostavljena dijagnoza SMA 1 (spinalna mišićna atrofija tip 1). Reč je o neuromišićnoj bolesti, teškoj i progresivnoj, a manifestuje se progresivnom atrofijom mišića i gubitkom životnih funkcija, kao što su hodanje, varenje, gutanje i disanje. Lek postoji, u pitanju je Zolgensma i košta 2,1 miliona dolara. Malom Vukanu i njegovim roditeljima je potreban novac za lečenje u inostranstvu, rehabilitacije, fizikalne i okupacione terapije, za laboratorijske analize, lekove, suplemente, ortopedska pomagala, medicinske aparate kao i za putne troškove i smeštaj.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar