Slavni glumac ispeglao lice BOTOKSOM: Žene su LUDELE za njim, a sada više ne liči na sebe (FOTO)

Poznati glumački par zblistao je na 94. dodeli Oskara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: The Grosby Group / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na dodeli Oskara prisutan je bio i jedan od omiljenih holivudskih parova – Mila Kunis i Ešton Kučer.

Bračni par je blistao u glamuroznim izdanjima kakva i priliče ovakvim događajima, ali je Mila ovaj put ostala u senci svog supruga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Credit line: Kathy Hutchins / Alamy / Alamy / Profimedia

I dok neki raspravljaju da li je u pitanje samo starenje, neki su uvereni da je 44-godišnji glumac, baš kao i njegov kolega Bredli Kuper preterao sa botoksom. Isto otečeno lice i promena izraza prisutni su i kod Eštona, a malo je reći da su žene razočarane.

US actor Ashton Kutcher (L) and wife US actress Mila Kunis attend the 94th Oscars at the Dolby Theatre in Hollywood, California on March 27, 2022.,Image: 673480477, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Podsetimo, ljubavna priča Eštona Kučera i Mile Kunis počela je 2012., iako se poznaju od davne 1997. godine. Tada su zajedno snimali “Vesele sedamdesete” u kojoj su glumili ljubavni par, ali je u tom periodu Mila imala samo 14 godina. Ešton je kasnije bio oženjen Demi Mur, a nakon razvoda ponovo je ostao blizak sa Milom. U to vreme ni ona ni on nisu bili raspoloženi za vezu, ali je hemija ipak bila nadjačala razum. Danas su u braku, imaju dvoje dece, a njihov brrak važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu.

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs, Alo, najzena.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar