Čuveni susret Cece i Đinđića: Otkriveni nepoznati detalji Minimaksove emisije o kojoj se i danas priča!

- Sa Cecom sam se tada prvi put upoznao. Ona je tada bila hiper popularna, ali i pored toga bila je spontana i normalna - istakao je Tumbaković

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ROLAND SCHLAGER / AFP / Profimedia,Objektiv.rs/Sara Apostolović, ATA Images

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije i bivši trener Partizana Ljubiša Tumbaković dotakao se svog velikog gostovanja u Maksoviziji sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Đinđićem.

Bilo je reči o Minimaksovoj emisiji gde su gostovali Ceca, Đinđić i Tumbaković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bivši trener Partizana je naveo da je on sam u toj emisiji bio u trećem planu dok je Đinđić čak zasenio i samu Cecu.

– Ja sam bio u sasvim trećem planu tu. Ceca je bila hiper popularna, a Zoran je bio u ekspanziji, bio je onako prepametan. Davno je to bilo 1992. godine, Zoran je bio jako ozbiljan i Mića koliko god se trudio on je davao odgovore precizno i tačno. Ceca na svoj način, jer je ipak ona tad bila jako mlada. Ja sam tu emisiju pokušavao da tu pretvorim u profesionalno zabavnu što je teško. Mada prva zvezda je definitivno bio Đinđić. Sjajan utisak je ostavio na mene tada, pratio sam njegov put kasnije i to je fascinantno šta je uradio – rekao je Tumbaković u Sceniranju na Kurir televiziji.

Dodao je da je to prvi put da se upoznao sa Cecom.

– Sa Cecom sam se tada prvi put upoznao. Ona je tada bila hiper popularna, ali i pored toga bila je spontana i normalna. Ja i dan danas kada nju vidim mi smo drugari i prijatelji – rekao je Tumbaković.

Bonus video:Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar