“Srpske pevačice ORGIJAJU po Americi”: Sandra Afrika o izjavi Tanje Savić koja je ŠOKIRALA javnost

Afrika je jedna od pevačica koja se skoro vratila sa američke turneje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nakon završene američke turneje, pevačica Tanja Savić u jednom intervjuu je izgovorila da su mnoge njene koleginice “upražnjavale grupni s*ks po Americi”, a sada je njenu izjavu prokomentarisala Sandra Afrika.

Naime, i Sandra Afrika se nedavno vratila sa turneje po Americi, pa je otkrila šta misli da li ju je Savićeva svrstala u isti koš:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Šta to znači? Da orgijamo? Pa, dobro, ne znam, nisam to pročitala i propratila taj deo, ali stvarno nas je dosta bilo na ovoj američkoj turneji, bukvalno je bila cela naša estrada. Mislim da smo svi generalno dobro prošli i da je i meni i mojim kolegama, koliko sam mogla da vidim i propratim, bila i više nego uspešna turneja, tako da ja to ne bih tako nazvala – ističe Sandra, pa dodaje:

-Stvarno ne znam šta je tačno mislila, možda se nije lepo izrazila ili nije baš mislila tako kako zvuči, umemo mi nekad da kažemo nešto, pa to ispadne nešto skroz drugačije, ali mislim da nije imala zlu nameru. Ja Tanju volim, ona je stvarno super – zaključuje pevačica u emisiji “Ekskluzivno”.

Foto: TV Pink/Printscreen

BONUS VIDEO:

 Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar