Miloš Biković otkrio SVE o snimanju eksplicitnih scena u novom filmu

Premijera filma "Želim muža" zakazana je za 24. mart

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images

Glumac Miloš Biković u gostovanju na TV Prva svoj novi film “Želim muža”, čija je premijera najavljena za 24. mart, opisao je kao duhovitu komediju situacije.

– Heroji su voditeljka čija se veza raspada i nesnađeni profesor psihologije, a ona bi da se lažno uda u inat bivšem suprugu. Profesor psihologije predaje o emocijama, a ne razume svoje sopstvene što je sama po sebi jedna komična situacija. To će biti pozitivan topao, duhovit film, kombinacija emocija i pozitivne energije. Ako želite da se posle ovog filma osećate dobro onda je ovo pravi film, rekao je Biković i dodao da mu je posebno zadovoljstvo što radi sa Sonjom Karpuninom kojoj je ovo rediteljski debi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema njegovim rečima u vreme korona krize bilo je poteškoća u snimanju filma pa je malo falilo da se film ne snimi zbog termina koji se nisu podudarali i ograničenog budžeta.

Na pitanje voditelja da li glumci zaista uživaju u snimanju eksplicitnih scena Biković je rekao da je većina glumaca normalni ljudi.

– Zamislite da oko sebe imate 30 ljudi, kamermane, režisere, a vi nešto kao ležite goli i treba da uživate. Snimanje scena se*sa nije baš kako ljudi zamišljaju.

Na pitanje da li je tačno da je izgubio mnogo novca kao producent filma “Hotel Beograd”, budući da nije bilo prilike da se pomenuti film promoviše i prikazuje u bioskopima.

– Tačno je, to je udarac za producenta. Teško je reći koliko je para tu tačno izgubljeno, kad radite film ne razmišljate o tome, već o tome razmišljate kad treba da ga prodate. A onda shvatite da ne možete da ga prodate, pa govorite kako je to bilo jedno lepo iskustvo, kako vam je drago da ste imali priliku da radite na tome

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar