Trener Fejnorda pred Partizan: Pomaže mi bivši igrač Zvezde, a Menig nas pomalo plaši!

Fejenord će biti bez suspendovanog najboljeg igrača tima Gusa Tila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Starsport

Trener Fejenorda Arne Slot dobro je poznato lice Partizanu, budući da je sa AZ Alkmarom pre dve godine bio vinovnik jedne od najtežih eliminacija crno-belih.

Slot se ponovo vratio u Beograd, ali kao trener Fejenorda sa kojim će se suprotstaviti Partizanu u dvomeču osmine finala Lige konferencija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pred prvi meč u Humskoj (četvrtak, 18.45), holandski stručnjak se nije prisećao prethodnog susreta sa srpskim timom, ali jeste otkrio ko mu je i tada, a i sada, pomagao u pripremi utakmica.

U pitanju je bivši hrvatski fudbaler Marino Pušić, inače bivši član AZ Alkmara, ali i nekadašnji igrač Crvene zvezde.

“Uvek nam pomaže, ne samo sada, nego i inače. I u AZ Alkmaru nam je pomogao kada smo igrali sa Partizanom. Jer, kao što znate, on je igrao u Crvenoj zvezdi kada je osvojila Kup šampiona i generalno dobro poznaje srpski fudbal”, rekao je Slot srpskim novinarima.

Foto: Starsport

Upitan je da iznese mišljenje o Holanđaninu u Partizanu, Kvinsiju Menigu.

“Kvinsi Menig je odličan igrač, imao sam prilike da se sretnem sa njim jer je igrao u različitim holandskim klubovima. Dobar napadač, ima rezultate i nije lako za svakog holandskog igrača da ode u inostranstvo i igra na tako važnoj poziciji kao što je napadač. Od njega se može dosta očekivati”.

Fejenord će biti bez suspendovanog najboljeg igrača tima Gusa Tila, a i igrač koji je bio predviđen da ga zameni Brajan Linsen nije siguran da će nastupiti.

“Za Brajana ćemo još videti, a neće biti ni Filip Sandler”, poručio je Slot i potom odgovarao na holandskom jeziku tamošnjim predstavnicima medija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar