Tajna njegove fatalne privlačnosti: DŽEJMS BOND bi svakom muškarcu dao ove savete za ZAVOĐENJE

U filmovima, najpoznatiji tajni agent je uvek okružen lepim ženama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedan od najvećih zavodnika sa filmskog platna, svakako je čuveni agent 007.

Lepe žene su svuda oko njega. Tu su i uredna odela, dobri automobili i skupa pića; ukratko, sve ono o čemu većina muškaraca mašta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tajna privlačnosti, bilo da se radi o muškarcima ili ženama, nikada zapravo nije u fizičkom izgledu, već u svemu onome što čovek nosi u sebi.

Ono što karakteriše Bonda, jeste neodoljiv i neopisiv šarm, koji zapravo svako može da postigne.

Rad na sebi je, kada su zavodničke veštine u pitanju, uvek ključ uspeha, a kada biste pitali Džejmsa Bonda u čemu je tajna njegovog uspeha kada je o ženama reč, sigurno bi vam dao sledeće savete.

Ne budite stidljivi

Džejms Bond nikada nije stidljiv i ženama koje ga privlače uvek pokazuje da je zainteresovan. Rezultat je očigledan, on je uvek okružen nekom od prelepih “Bondovih devojaka”.

Istina je da povučeni i nesigurni muškarci koji će na zabavama stajati u ćošku ili sedeti i provoditi vreme na telefonu, trudeći se da ostanu neprimetni, neće imati toliko uspeha kod pripadnica lepšeg pola.

Stoga, samo hrabro, priđite, dajte kompliment i započnite zanimljiv razgovor. Ukoliko vas odbije, ne očajavajte. To je nešto što Bond sigurno ne bi sebi dozvolio.

Foto: Shutterstock

Razvijte dobar smisao za humor

Istančani i dobri smisao za humor žene prosto obožavaju, a ako ste ljubitelji filmova o Džejmsu Bondu, sigurno ste primetili da ga on i te kako ima.

On će u svakoj situaciji pronaći odgovarajuću doskočicu, obično začinjenu seksualnim konotacijama, a da pritom zadrži veoma ozbiljan izraz lica.

Poslednja rečenica je važna zbog jedne, pomalo kontradiktorne stvari. Žene vole da njihovi muškarci imaju dobar i kvalitetan smisao za humor, ali su im nasmejani momci koji neprestano zbijaju šale, manje privlačni od onih sa sofisticiranim humorom i ozbiljnim izrazom lica.

Nikada se ne smeje sopstvenim šalama, jer žene vole humor, ali ne i klonove.

Foto: Simon Battensby / ImageSource / Profimedia

Radite na sebi

Bond poseduje i dobre i moćne automobile, skupa odela i satove, ali to nema apsolutno nikakve veze sa njegovom privlačnošću. Ono što je daleko važnije, a Bond je u tome pravi majstor, jeste veština govora.

To nije nešto što steknete i naučite gledajući u Televiziju ili računar. Kako biste bili obrazovani, informisani i upućeni u svakojake interesantne stvari, pročitajte nekoliko dobrih knjiga ili upišite kurs stranog jezika.

Ne zapostavljajte ni fizičku aktivnost bilo kog tipa, mada se čini da bi neki borilački sport bio definitivno interesantan devojkama oko vas.

Foto: Shutterstock

Budite čovek od akcije

Videli ste već kako Bond skače iz aviona, silazi niz liticu i juri automobile. Možete i vi da budete čovek od akcije, ali da ne ugrožavate svoj život.

Adrenalin podstiče seksualno uzbuđenje kod žena, a ako želite da budete privlačni kao najpoznatiji tajni agent, pozovite devojku koja vam se dopada na rafting ili u neku drugu zabavnu akciju.

Ilustracija,foto: Shutterstock

Budite staloženi

Stres i nervoza, koje Bond zasigurno oseća dok rešava misije, sasvim sigurno se nalaze u njemu, ali vi to nikada nećete uočiti. Upravo suprotno, on deluje kao da uvek ima rešenje.

Agent 007 je privlačan baš zbog toga što uspeva da zadrži prisebnost i u najstresnijim situacijama, a žene prirodno traže sigurnog i staloženog muškarca porede kog će se osećati zaštićeno.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar