Ne donosi ništa dobro: Ovo je NAJGORI datum za venčanje u 2022. godini

Izbegnite da zakazujete venčanje na ovaj datum

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock
Ljubavnim odnosima upravlja Venera, jedina planeta čija je pozicija bitna za donošenje odluka o partnerstvu, a njena pozicija ove godine pokazuje da jedan dan treba da izbegavate kada je u pitanju zakazivanje venačanja.

Svi mladenci žele da jedan od najvažnijih dana u njihovom životu prođe savršeno, ali da bi to bilo tako, verovanja kažu da pažljivo morate da birate datum za venčanje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

To je dan kada će Venera biti na prilično izazovnom mestu, u konjukciji sa Saturnom u Vodoliji, pa predstavlja nepovoljni aspekt za ljubavne odnose.

Koji datum za venčanja treba izbegavati u 2022. godini?

28. mart je najgori datum za venčanje ove godine. Ovo se dešava kada se Venera i Saturn sinhronizuju. Ove dve planete ne mogu biti drugačije: Venera predstavlja ljubav, jedinstvo i partnerstvo, dok Saturn predstavlja granice, ograničenja i stres.

Foto: Shutterstock

Kako se ove dve planete spajaju i formiraju konjukciju 28. marta, Venerino izražavanje će biti ograničeno, što će otežavati izražavanje bilo kakvog ljubavnog osećanja.

U Vodoliji, Venera se izražava na način koji je odvojen i udaljen, tako da je mnogo teže povezati se sa svojim voljenima tokom ovog perioda. To je takođe vreme kada je Venera više zabrinuta za ideje, tako da je ovo vreme za razmišljanje i intelektualizaciju, umesto da pravite bilo kakve romantične poteze.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Ženskimagazin.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar