U Srbiji danas SUNČANO i toplo: Temperatura do 20 stepeni, u Beogradu do 16

U zapadnoj Srbiji ujutro kratkotrajan sneg.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/ nr

U većem delu Srbije danas pretežno sunčano i natprosečno toplo.

Naoblačenje koje ce ujutro zahvatiti sever Srbije, posle podne i uvece sporo ce se premestati ka ostalim krajevima, a slaba kisa se ocekuje u Vojvodini. Najniža temperatura od -2 do 8, a najviša od 10 na severu Vojvodine do 20 stepeni na jugu Srbije, saopaštio je Republicki hidrometeoroloski zavod.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Vetar će biti slab i umeren, juzni, pre podne u Vojvodini, a posle podne i u centralnim krajevima u skretanju na severozapadni. I u Beogradu ujutru i pre podne pretezno suncano uz slab do umeren juzni vetar. Posle podne naoblacenje uz skretanje vetra na severozapadni, u drugom delu noci slaba kisa. Najniza temperatura oko 8, najviša oko 16 steepei. Sutra naoblacenje sa slabom kisom preko centralnih krajeva premeštaće se dalje ka jugu i istoku zemlje.

U zapadnoj Srbiji ujutro kratkotrajan sneg. U Vojvodini suvo. Posle podne i uvece u svim krajevima prestanak padavina i delimicno razvedravanje. U ponedeljak ujutro i pre podne suvo, posle podne novo naoblacenje i zahladenje s kisom, na planinama sa snegom.

U toku noći i u utorak ujutro kratkotrajan sneg ponegde i u nizim predelima zapadne i juzne Srbije. Počeće da duva jak severozapadni vetar. U utorak i sredu promenljivo oblacno i hladnije, ponegde s kratkotrajnom kisom. Na planinama sneg i povecanje visine sneznog pokrivaca. Od cetvrtka suvo i malo toplije.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar