Mislite li isto što i oni?! Zbog PRIZORA iz prodavnice, odmah su pozvali lovce na DUHOVE (VIDEO)

Mišljenje "lovaca na duhove" dodatno je zbunilo vlasnike i mušterije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Sasvim sigurno nije prijatno raditi u prodavnici u kojoj se odvijaju navodni paranormalni fenomeni, pa je tako očajna vlasnica jedne radnje u Koventriju ovih dana u pomoć pozvala lovce na duhove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zadatak im je bio da prirede spiritističku seansu kako bi stupili u kontakt s “drugom stranom”, a u međuvremenu su objavljeni i prvi intrigantni isečci koji su otkrili s čim su se to vlasnica Rebeka Harington (43) i njezi zaposleni susreli.

Dva prizora tako prikazuju predmete kako sami od sebe padaju na tlo, ali ako taj fenomen još i možemo da objasnimo na više načina, misterija s usisivačem daleko je kompleksnija.

S obzirom na to da je pokvaren već duže vreme i da su mu baterije prazne, konstantno se sam od sebe uključuje, te potom radi koliko mu se prohte, uprkos gašenju strujnih osigurača.

Harington je takođe primetila i neke čudne refleksije svetlosti kako prate ljude po prostorijama, a vlasnica tvrdi i to da su se u protekle dve godine, otkako je radnja otvorena, brojni kupci tužili da ih neko “povlači” i destabilizuje njihovu ravnotežu.

– Jedan dan smo ušli u prodavnicu i na podu pronašli igračku. Delovalo je kao da ju je neko tamo ostavio, a kada smo pregledali zapise s nadzorne kamere, videli smo da je doletela s police i da se na tlu vrtela sama od sebe puna tri minuta – kazala je Harington.

Lovci na paranormalno u međuvremenu su zaključili da u prostoriji boravi duh muške osobe koju uznemirava prisustvo zaposlenika, a u utorak je na stranci prodavnice na Fejsbuku saopšteno da će spiritističkih seansi narednih dana biti još.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar