Predsednik Vučić poslao VAŽNU PORUKU: Zajedno smo snaga, samo tako možemo brže napred

Predsednik Srbije je rekao da današnja donacija nije pitanje vakcina, već poverenja jednih u druge

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube/Printscreen

Predsednik Aleksandar Vučić je danas u Sarajevu izrazio zadovoljstvo što je Srbija pomogla vakcinama BiH, čime će biti spašeni životi ljudi, ali i istakao da je ta donacija više od vakcina – pitanje poverenja jednih u druge, poručujući da bi u regionu trebalo da govorimo jednim glasom, jer smo onda snažniji i jači i možemo brže napred.

Vučić je preneo da je na sastanku sa članovima Predsedništva BiH inicirao veliki samit Srbije i BiH, koji bi bio održan u Beogradu, a okupio bi sve nivoe vlasti, ali i privrednike obe zemlje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“To bi bio samit, najveći do sada, samit saradnje, poverenja i otvorenosti, da vidimo kako da u budućnosti šire otvorimo granice jedni prema drugima, da kamioni brže prolaze, da ljudi žive bolje”, rekao je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao da današnja donacija nije pitanje vakcina, već poverenja jednih u druge.

“Da ne živimo za to da opanjkavamo jedni drugi pred evropskim i svetskim zvančnicima, da ne govorimo iza leđa sve najgore jedni o drugima, jer smo sebi najpotrebniji, zato što živimo jedni sa drugima, jedni pored drugih. Bližeg nemamo”, poručio je Vučić.

(UŽIVO) Vučić predao vakcine BiH: Srećan sam ako spasemo 5 ili 10 života 

Predsednik je naglasio da će insistirati na tome da balkanski narodi mogu sami sebi najviše da pomognu, jer tek kada razumemo da mi jesmo snaga, da možemo da imamo najvišu stopu rasta u Evropi – zajedno možemo mnogo brže napred.

“To je politika i biće politika Srbije”, poručio je Vučić.



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar