Doktorki Dani došao pacijent sa problemom oko polnog ORGANA: Kada se skinuo postavila mu NAJGORE pitanje

Muškarac se ukočio i pogledao je nemo u oči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/danna_wynams

Doktorka Dana Vajnams iz Mejna danas je jedna od najcenjenih seksologa u toj američkoj državi ali na početku karijere nije baš izgleda imala takta sa pacijentima.

Verujući u staro pravilo kojem su je naučili roditelji da je uvek najvažnija samo istina, Dana je umela da neke pacijente bukvalno šokira, pa i odbije na pregledima, pokušavajući da ispadne spontana u razgovoru.

Maja tajno snimala momke sa MALIM polnim organima, pa ih ismevala, a onda je doživela UŽASNU osvetu

“Na početku sam beležila dobre rezultate prilikom lečenja i pružanja pomoći, ali nisam bila dovoljno taktična s ljudima. Ipak su dolazili zbog problema u seksu. Najčešće su to bile neke psihičke blokade, problemi oko erektilne disfunkcije kod muškaraca ili frigidnosti kod žena. Sa svima sam gledala da budem odmah prijatelj, što nije bilo dobro. Zaboravljala sam na činjenicu da svi dolaze već isfrustrirani i uplašeni i da ih treba na početku samo razumeti”, priča Dana za list Time Record iz Mejna.

Tako je jednog pacijenta na, priznaje, vrlo glup i bezobrazan način odbila a da joj to nije bio cilj.

“Došao je kod mene pun samopouzdanja nagovestivši mi u startu da on nema nikakav problem, već ga je, eto, supruga poslala jer stalno ima erekciju a ne pije nijednu tabletu za to, dakle prirodno je takav. Dok mu je supruga sedela van ordinacije, rekla sam mu da se skine jer je rekao da je ima i u tom trenutku. Međutim, kad se skinuo ja sam se zbunila jer mu je polni organ bio toliko mali da nisam ni erekciju primetila. Pitala sam ga kako ima erekciju kad je polni organ u potpuno opuštenom stanju, ništa se ne vidi. Njega je to jako povredilo i obukao se i izašao napolje”, kaže doktorka Dana.

Na nagovor žene čovek se posle tri nedelje vratio vidno besan i uvređen.

“Morala sam prvo da se izvinim. Rekla sam mu da nisam želela da ga vređam za njegovu veličinu organa, koja je zaista bila neuobičajeno upečatljiva, već što nisam videla erekciju. Potom smo pričali, pa se opustio, posle se i supruga priključila. Tek posle mesec dana, a to sam odmah ‘namirisala’ priznao je da pije svaki dan tabletu za erekciju, a suprugu laže da je stalno uzbuđen, samo da bi prikrio kompleks veličine. Danas su oboje srećni i ništa im ne fali i bez tableta”, ispričala je doktorka.

“Nisam mogla 2 dana da HODAM”: Tužila kolegu s posla za silovanje zbog PREVELIKOG polnog organa



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Bas mi ih je zao, mora da su se istraumirali za ceo zivot, kakav neverovatan clanak, novinari, svaka cast za ovo istrazivacko novinarstvo.

    Odgovori

Ostavite komentar