Dečko joj ubrizgao DROGU da bi je “oslobodio patnje”: Studentkinja pronađena MRTVA u hotelskoj sobi

Osumnjičeni mladić i devojka su bili u romantičnoj vezi i živeli su zajedno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija,foto: Shutterstock

Devetnaestogodišnja studentkinja iz Kine ubijena je u hotelskoj sobi u Solt Lejk Sitiju nakon što je osoblju Univerziteta u Juti poslat uznemirujući mejl u kojem je pisalo da je devojci ubrizgana droga.

Telo studentkinje koja i dalje nije identifikovana pronađeno je u hotelskoj sobi u petak. Mladić koji se predstavio kao njen dečko pisao je osoblju univerziteta da je devojci ubrizgao drogu kako bi je “oslobodio patnje”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Policajci su pingovali lokaciju mobilnog telefona žrtve kako bi je pronašli u hotelu, a po ulasku u sobu pronašli su muškarca pored njenog tela, prenosi Solt Lejk Tribjun.

Policajci su “odmah počeli da pružaju prvu pomoć devojci, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt”, navodi se u saopštenju policijske uprave Solt Lejk Sitija.

Muškarac je navodno rekao policiji da su on i devojka napravili samoubilački pakt sa drogom kupljenom na Dark Veb-u koji je trebalo da olakša njihov plan.

– Tvrdio je da je ubio žrtvu, a zatim pokušao da se ubije tako što je navodno sebi ubrizgao drogu – saopštila je policija.

Muškarac još nije optužen u vezi sa smrću 19-godišnjakinje, koju je policija opisala kao “sumnjivu”. Istražitelji su, međutim, rekli da istražuju njenu smrt “kao ubistvo u vezi sa nasiljem u porodici”.

Osumnjičeni mladić i devojka su bili u romantičnoj vezi i živeli su zajedno, saopštila je policija.

Ovo je drugi kineski student koji je ubijen na Univerzitetu Juta u poslednjih pet godina.

Portparol univerziteta potvrdio je da je 26-godišnji muškarac, koji se nalazi u policijskom pritvoru, takođe međunarodni student iz Кine, navodi Tribjun, prenosi Jahu njuz.

On je sredinom januara optužen zbog navodnog napada na nekoga nedaleko od motela u koji ga je policija privela, ali nije odmah jasno ko je žrtva. Ročište u tom slučaju zakazano je za 16. februar.

U saopštenju poslatom u petak, zvaničnici Univerziteta u Juti izneli su svoje žaljenje porodici i prijateljima žrtve i iskoristili incident da skrenu pažnju na nasilje u porodici.

– Smrt svake mlade osobe koja samo što je zakoračila u odrasli život je poražavajuća. I, nažalost, nasilje u porodici je rasprostranjenije nego što mnogi od nas znaju, čak i među studentima – navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar