AMSS izdao UPOZORENJE: Oprez zbog jakog vetra koji će tokom dana OTEŽAVATI vožnju

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, navodi AMS Srbije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Povremeno jak vetar danas će otežavati vožnju, a posebno vozačima koji upravljaju vozilima sa prikolicom, teretnim vozilima i autobusima.

Povremeno neprijatni udari vetra koji utiču na zanošenja vozila treba očekivati u Vojvodini, na području Loznice, Beograda, pored Save i Dunava ali i preko planinskih prevoja zapadne i centralne Srbije na putevima Zlatobora, Tare, Kopaonika i Goča, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

AMS navodi i da se danas, u periodu od 10 do 16 časova, izvode radovi na sanaciji kolovoza na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje Surčin prema petlji Ostružnica, smer Beograd – Niš.

Za saobraćaj biće zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom za vreme trajanja radova.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP ” Putevi Srbije”, na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, navodi AMS Srbije.

Prema informacijama Uprave granične policije, nema zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prelaza, a na teretnim terminalima zadržavanje je od 60 do 180 minuta.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar