Đukanović o SRAMNOJ izjavi Milojka Pantića: Đilasovci će se zalagati i za RUŠENJE Hrama Svetom Savi

Poslanik SNS je prokomentarisao sramnu izjavu Patića

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen, Objektiv.rs/Danilo Krša

Sportski komentator Milojko Pantić na portalu Direktno, koji se nalazi u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove desne ruke Marinike Tepić, na skandalozan način napao je Stefana Nemanju i Svetog Savu, jedne od najvažnijih ličnosti u srpskoj istoriji.

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović se oglasio na svom Tviter nalogu povodom skandalozne izjave Pantića i istakao da je neverovatna mržnja Đilasovaca prema Nemanjićima i svemu što je srpsko i da ne bi čudilo i da počnu da se zalažu za rušenje Hrama Svetog Save – jednog od najvećeg simbola srpstva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sudeći po tekstu Milojka Pantića i neverovatnoj mržnji prema Nemanjićima, izgleda da Đilasovci neće samo da ruše spomenik Stefanu Nemanji. Sve je izvesnije da će se zalagati i za rušenje hrama Svetog Save, jer bi po Milojku to bilo ispravljanje naših “istorijskih zabluda” o Svetom Savi – napisao je Đukanović.

 

Foto: Printscreen

Podsećanja radi, Vladeta Janković je takođe, kao kandidat lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice te partije Marinike Tepić, pre nekoliko dana na konferenciji za novinare pričao šta planira da promeni ako bude došao na poziciju gradonačelnika Beograda, a jedna od promena i prvih planova za njega bila bi izmeštanje velikog srpskog simbola iz Beograda – spomenika Stefanu Nemanji.

Iz ovoga se može zaključiti da je Đilasovcima cilj da sve što je srpsko i sve što ima simbol srpstva u sebi treba iskoreniti jer su po njihovom mišljenju sve to “istorijske zablude” o Svetom Savi, kako je i sam Đukanović naveo.

BONUS VIDEO: Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar