“Imam pravo na ljubav, UDOVICA sam 21 godinu”: Ovako je Ceca GOVORILA o vezi sa Bogdanom

Osamnaestog decembra proslavili su prvu godišnjicu, a sada su se rastali

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i ugostitelj Bogdan Srejović raskinuli su nakon godinu dana veze, naglasivši da će uvek biti prijatelji.

Ova vest mnoge je iznenadila, budući da su donedavno govorili kako uživaju u ljubavi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Osamnaestog decembra nam je godišnjica. Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije – rekla je Ceca nedavno, piše Blic.

– Sme Ceca da bude zaljubljena, što da ne? Ja ne volim da eksponiram svoj privatni život, to pripada meni i nije za šerovanje u javnost. Svako ima pravo na ljubav, izbor partnera, ali to ne treba da znači da ne treba da silazim sa naslovnih strana. Ja sam 21 godinu udovica i za te dve decenije nisam eksponirala emotivni život. Ali i drugim ljudima se ljubav i sve dešava, što ne bi i meni? – rekla je pevačica u “Premijeri Vikend Specijal”.

Ona je tada ispričala i da ne planira da stane na ludi kamen, te da su i ona i Bogdan imali priliku da budu u braku i shvatili su da taj “papir” nije garancija ni za šta.

– Što bih se udavala?! Papir samo kvari sreću. Ja sam se udavala, videla sam da to može da bude sjajno, prelepo, fantastično, ali meni sada papir apsolutno ne znači ništa. Hoću da se zabavljam – istakla je ona tada.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar