Evo kako koristiti Google aplikacije na Huawei telefonima: Treba vam samo OVO i sve radi

Fokus na domaćim aplikacijama u svakoj od zemalja urodio je plodom i Huawei je uspeo da gotovo u svim zemljama u kojima posluje obezbedi lokalno relevantne aplikacije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ako Gspace aplikacija poživi moguće restrikcije i ono što je programerski studio koji ju je razvio uradio – JR Technology – onda Huawei korisnici više nemaju ni zbog čega da brinu.

Huawei AppGallery prodavnica, objasnili smo već, imala je drugačiji razvojni put od Google Play Store-a i išla je na lokalno dostupne aplikacije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fokus na domaćim aplikacijama u svakoj od zemalja urodio je plodom i Huawei je uspeo da gotovo u svim zemljama u kojima posluje obezbedi lokalno relevantne aplikacije – bankarske, multimedijalne, medije, prevoz, dostave, lokalno relevantne igre, aplikacije za plaćanje beskontaktno itd.

Ipak, deo zajednice i dalje želi više i to one aplikacije koje zvanično nisu podržane – Gmail, YouTube, Google Drive itd, kao i sve igre iz Google Play Store-a, koje su najveća boljka HMS-a i najčešće razlog zašto klinci i mlađa populacija ne želi takav telefon.

Gspace je odgovor na Google Play Store i Google aplikacije na Huawei telefonima!

Šta je Gspace i kao radi
Gspace je relativno nova aplikacija, to je sandbox virtual machine sa Google Play prodavnicom unutra, pa omogućava da se aplikacije preko nje učitaju, instaliraju i koriste kao da je to i svaki drugi Google telefon. Aplikacija je dostupna kroz AppGallery, radi na EMUI 11 i novijim uređajima, a sad već imamo i EMUI 12 Huawei telefone, a podržano je i kreiranje prečica za svaku od instaliranih aplikacija.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar