“Možda sam ženu jače STEGAO”: Direktor centra za socijalni rad se ovako branio, UMEŠAO i šurakovu devojku

Tokom saslušanja je detaljno objašnjavao i šta se desilo u momentu kada je došao u sukob sa taštom i šurakom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Direktor Centra za socijalni rad u Velikom Gradištu Danijel Ž. (37), osumnjičen da je prvo nasrnuo na svoju suprugu I. Ž. (28), i to pred njihovim šestomesečnim sinom, a onda i na njenu majku i brata, u tužilaštvu je rekao da je uzrok svađe bila želja njegove supruge da se vrati u Austriju, gde je ranije živela.

– Ona je došla u Srbiju kada se udala za mene. Govorila je često da se nije uklopila u naš način života. Saopštila mi je da želi da se vrati i da će tamo da odvede naše dete. To nisam mogao da prihvatim jer imam samo mog Đorđa – navodno je rekao, iznoseći svoju odbranu, uhapšeni Danijel.

Tokom saslušanja on je optužio svoju taštu da je njegovoj supruzi pružala podršku za takve ideje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Često joj je govorila da me napusti i da je detetu mesto uz majku.

“Taštu nisam pipnuo, šurak hteo da me bije”

Tokom saslušanja je detaljno objašnjavao i šta se desilo u momentu kada je došao u sukob sa taštom i šurakom.

– On je negirao optužbu da je udario taštu, staru 51 godinu. Priznao je da je došao u fizički sukob sa šurakom od 22 godine i da su se rvali u kući. Povrede su konstatovane tom mladiću, ali i osumnjičenom, koji je zbog polomljenog prsta završio u bolnici – navodi naš izvor iz tužilaštva.

Danijel je objašnjavao i da je šurak skočio na njega, a u sve je umešao i šurakovu devojku, za koju tvrdi da je došla sa njim na njegov kućni prag.

“Da, stegao sam ženu za ruku”

Što se tiče napada na suprugu, uhapšeni se branio rekavši da ima jak stisak i da su povrede koje njegova supruga ima nastale zato što je, kako je rekao, malo jače stezao.

– Nisam je tukao, ali jesmo se raspravljali. Možda sam je jače stegao za ruku i tako je povredio – navodno je rekao direktor Centra za socijalni rad. Podsetimo, Danijela je policiji prijavila supruga I. Ž. zbog nasilja u porodici.

– Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Velikom Gradištu je, na predlog Osnovnog javnog tužilaštva, a posle saslušanja, osumnjičenom odredio pritvor zbog okolnosti koje ukazuju da će, ukoliko bude na slobodi, ometati postupak uticanjem na oštećene i svedoke. Određen mu je pritvor do 30 dana – objašnjeno je u Tužilaštvu iz Velikog Gradišta.

Ukoliko se dokaže da je bilo nasilja, uhapšenom preti kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Piše: Ekipa Objektiva

OVU I DRUGE AKTUELNE PRIČE MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 3. FEBRUAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO: 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar