PLANOVI ĐILASOVACA jasni: Vučić ne sme da pobedi, čak i kada pobedi (VIDEO)

Borko Stefanović je u pomenutoj emisiji na neki način najavio haos koji spremaju posle izbora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Borko Stefanović, gostovao je u emisiji “Novi dan” na televiziji N1, koja je pod Đilasovom uređivačkom kontrolom.

On je u pomenutoj emisiji na neki način najavio haos koji spremaju posle izbora, kakvi god rezultati bili. Jasno mu je da ih narod neće i da će dobiti mizeran broj glasova, ali i dalje tvrde i nadaju se da će pobediti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dakle, u situaciji ako se oni (SNS) usude i kažu “nije tačno da ste pobedili u Beogradu, nije tačno da je vaša parlamentarna lista nadmoćno odnela pobedu i da SNS nema 126 poslanika, što mi predviđamo, i nije tačno da je Zdravko Ponoš ušao u drugi krug”, a to je nešto što mi mislimo da će se sigurno desiti, onda mislim da Srbija ne mora da gleda ni ko je koja stranka, ko je ovamo, ko je onamo, mislim da ni sad ne gledaju ko je koje ideologije, već svi zajedno da kao jedinstvena Srbija izađemo da branimo svoj glas. Nije nam prvi put, nije nam prvi ni u istoriji i treba Vučić da zna i prihvati poraz dostojanstveno – izjavio je Borko Stefanović.

Iz ovoga se može zaključiti da se svi Đilasovci vode jednom parolom, a to je: “Vučić ne sme da pobedi čak i kada pobedi” i da imaju prljave planove i da će napraviti haos ukoliko izbori ne budu prošli u njihovu korist.

BONUS VIDEO: Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Borislave,Borislave ,kome ti pretiš i koje dostojanstvo ti pominješ beskičmenjaku zalizani , pa nije ovaj narod u Srbiji taoc ološa i lopurdi pa ima ova zemlja zakone ,policiju ,,vojsku , pa cete brzo dobiti zasluženi odgovor koji vecina naroda dugo očekuje !

    Odgovori

Ostavite komentar