Čovek koji poznaje Bajernovog učenika tvrdi: Zvezda će s Motikom napraviti najveći transfer u istoriji!

Nemanja odbio i ponudu iz Premijer lige

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Iz Bajern Minhena u Crvenu zvezdu za 1.500.000 evra (u tri rate) uz pravo preče kupovine bavarskog giganta – to je sudbina mladog fudbalera Nemanje Motike.

Generalni direktor beogradskog kluba Zvezdan Terzić je navodno na ovu ideju došao posle sastanka u jednom beogradskom hotelu sa neimenovanim menadžerom, koji je doslovce rekao Zvezdinom čelniku:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– A zašto ne biste pokušali da dovedete Motiku? Mali je sjajan igrač. Vredan je ulaganja. Može da vam donese mnogo na terenu, plus da u dogledno vreme profitirate – dobio je Terzić dobru preporuku.

Pojedinci veruju da će krilni fudbaler, sposoban da igra iza špica, biti jedan od najvećih izlaznih transfera crveno-belih u modernoj istoriji. Posebno oni koji su svedočili treninzima Bajerna na kojima je, kako kažu, bio ravnopravan s Tomasom Milerom i ostalim “aždajama”.

– Nemanja ne zna koja mu je noga bolja, da li leva ili desna. Može da igra levo, desno, i u sredini, iza špica. Na svakoj poziciji je opasan. Prosto mi je neverovatno da ću igrača, za koga sam se na treningu Bajerna uverio da igra barabar s najvećim svetskim zvezdama gledati u Superligi Srbije. Jedno je sigurno – Nemanja ima potencijal da postane najveći izlazni transfer u istoriji Zvezde – rekao je za Mozzart sport čovek dobro upućen u kvalitete novog fudbalera Zvezde.

Nemanja je navodno imao pre nekoliko meseci ponudu i iz Premijer lige, potom Lacija, Menhengladbaha, Anderlehta, ali ništa od toga ga nije zainteresovalo, dok se nije pojavila opcija da on i mlađi brat Nikola pređu u Crvenu zvezdu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar