Pojavili se SABLASNI snimci praznih gradova: Autor tvrdi da je KRAJ SVETA jako blizu (VIDEO)

Čovek za sebe kaže da je jedini preživeli

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen TikTok/unicosobreviviente

Tiktoker koji tvrdi da je putnik kroz vreme iz 2028. godine postavio je snimke praznih gradova “iz svog vremena” i kaže da je živeo sam u postapokaliptičnom svetu 340 dana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Izvesni Havijer potpisuje se na ovoj društvenoj mreži kao “jedini preživeli” (unico sobreviviente) prvi put se oglasio u februaru prošle godine videom praznih ulica Valensije. Tvrdi da je od tada posetio brojne gradove u Španiji, uključujući Barselonu, Madrid i Sevilju, prikazujući ih u sablasnoj tišini.

Nekih 11 meseci nakon svog prvog video snimka, Havijer kaže da je i dalje sam i da neuspešno pokušava da pronađe druge ljude.

– Sam 340. dan na svetu, obišao sam gradove i mnoga druga mesta. Šta bi moglo da mi se dogodi? – napisao je on u nedavnoj objavi.

U drugom snimku, Havijer je pokazao pratiocima posetu muzeju u svom rodnom gradu, koji je obično pun ljudi. Na snimku se vidi kako se penje napuštenim stepenicama i istražuje prazne sobe. Zatim snima svoj odraz u zgradi, ali ne pokazuje svoje lice, dok ga jedan snimak prikazuje kako stoji sam na plaži.

@unicosobreviviente Responder a @angel.1691 ♬ sonido original – Javier

Mnogi ljudi su, naravno, doveli u pitanje Havijerove tvrdnje, a neki su se pitali da li je koristio trikove iz filmske industrije da stvori iluziju da je sam. U komentarima su ga takođe pitali zašto još uvek ima struju i internet ako je sam na svetu.

– Doterano je jer može da se vidi miš na računaru, što znači da je uređivao video i snimke ekrana sa računara. Ipak, on je veoma talentovan – napisao je neko u komentarima.

Neki su se takođe zapitali zašto pušta muziku iz našeg vremena umesto pesama iz 2027.

@unicosobreviviente Responder a @evar.g ♬ Tension Drama Music 3 – PPM

Odgovarajući jednom korisniku TikTok-a, Havijer je rekao da njegovi video snimci nisu montirani, dok je drugom rekao da nije siguran zašto još uvek ima svetlo i internet, ali spekuliše da verovatno postoji „neka veza“ između budućnosti i sadašnjosti.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs, ladbible.com

Komentari (3)

Ostavite komentar