Nakon saopštenja MUP, Nenad Periš otkrio NOVE DETALJE: Istraga ukazuje da se “češlja” baš ovaj deo grada

Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivnu potragu za hrvatskim državljaninom Matejom Perišem čiji je nestanak prijavljen 31. decembra, saopštio je danas MUP.

Pripadnici Policijske brigade, Policijske ispostave za bezbednost na rekama i Uprave kriminalističke policije, Policijske uprave za grad Beograd u poslednjih 48 sati obavili su terensku pretragu Velikog ratnog ostrva paralelno sa hotelom „Jugoslavija“ do „Galijske bare“.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O današnjem saopštenju MUP, oglasio se i Nenad Periš.

– Juče i danas pretraživano je Veliko ratno ostrvo, a kako je poplavljeno, neki delovi nisu dostupni za pešake, što je vrlo važno za pse koji učestvuju u potrazi, a ona će se nastaviti i dalje. Važno je da se provere i potrage nastavljaju – rekao je Nenad Periš za Jutarnji list.

U saopštenju se ističe da je srpska policija maksimalno angažovana, preduzima sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i ne odustaje od potrage za Matejom Perišem.

U potragu su, uz pripadnike Policijske uprave za grad Beograd, uključeni pripadnici Žandarmerije, kao i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac, a preko Interpola obaveštene su i policije zemalja u okruženju.

Podsetimo, Splićanin je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je, u majici kratkih rukava, izašao iz kluba “Gotik”, u kom je bio sa društvom.

Mladića su te noći nadzorne kamere snimile kako trči ulicama Beograda, i kako u jednom trenutku pokušava da zaustavi taksi. Kada mu to nije pošlo za rukom, nastavio je da trči, sve do restorana na Savskoj promenadi, gde je na snimku iz obližnjeg restorana zabeleženo da je krenuo prema vodi, ali sam trenutak njegovog navodnog ulaska u vodu nije snimljen.

Od dana kada je nestao, u Beogradu je i Matejev otac Nenad Periš, koji svakoga dana čeka vesti o sinu. Kako je rekao, apsolutno veruje srpskoj policiji, koja čini sve da se otkrije šta se desilo sa njegovim sinom.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (3)

  1. Trebali su odmah pse da izvedu jer svi znamo da su psi prirodni inspektori. Dace Gospod da je ziv. Svi se nadamo i saosecamo da ocem Nenadom.

    Odgovori
  2. O,Bože,molim Ti se da nađu Mateja.Noćas,oštrije nego u stvarnosti,san ili Košmar,vidim samo pramac čamca koji nas velikom brzinom vozi na Ratno Ostrovo.Ukazuje se daščara,mala ,prirodne boje i neko kaže tu je.Od uzbuđenja se budim.Više.nisam zaspala-03h.Ceo dan pod tim utiskom Od početka verujem,želim da je sakriven na Ratnom ostrvu,da mu je telefon ispao pri izlasku iz čamca...Opsjedala me scena na dnu stepenica,nekoliko,koje su mi se urezale,danima ih tražimo ne mogu da nađem.

    Odgovori
  3. Na tom ratom ostrvu ima i nekih vikendica., to je u startu trebalo dojitimanju ekipu , pse i tražiti jer su temperature bile mnogo niže. Nadamo se i molimo BGA samo d je živ i zdrav..... Drugu soluciju ne prihvatamo.Ne može takva ljudina da nestane ko da je u mišlju rupu upao.Tražite ga i po "štekovima".... Naći će se,živ je Vaš a i naš,To je ljudina, čvrst kao stena, prelepi Matej?

    Odgovori

Ostavite komentar