Đilas i Marinika u potpunosti kontrolišu RTS! Nije važna država, važno je samo ono što se njima dopada

Sada je jasno da Dragan Đilas i Marinika Tepić kontrolišu uredništvo RTS

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Skandalozno izveštavanje, odnosno nedostatak izveštavanja RTS o svemu onome što su aktivnosti predsednika sinoć je doživelo svoj vrhunac. Predsednik Vučić i njegove aktivnosti već duže vreme nisu interesantni uredništvu RTS, a kulminacija takvog ponašanja dogodila se upravo ovog januara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo našoj nacionalnoj televiziji nije bilo važno da na kvalitetan način prenese obraćanje predsednika Srbije povodom šikaniranja Novaka Đokovica, već je dobio čuvenih 18 sekundi priloga i to je “prilog” emitovan samo jednom, a zatim je naređeno da se skloni. U istom danu CNN i BBC su predsedniku posvetili više nego duplo vreme i potom priloge emitovali u svim vestima naredna 24 sata.

Sinoć, kada je ministar policije objavio da je Europol pod oznakom HITNO obavestio naše državne organe da se planira atentat na predsednika naše države, našoj nacionalnog televiziji to nije bila jedna od najvažnijih vesti.

Urednica Dnevnika Mirjana Brajković procenila je da je za naš narod najvažnije da sazna da je Austrija započela obaveznu vakcinaciju, a zatim i da nas obavesti o političkim previranjima u Crnoj Gori, a za državu Srbiju baš ih briga. I to nije bilo dovoljno.

Ministra policije smestili su, kao po kazni, u ćosak, u 19:55, na sam kraj Dnevnika, kao uzgred i dali mu naravno, manje od minuta, ko će slušati o tome šta kaže Europol i koga briga ako ubiju Vučića, moralo je da se požuri na dvominutne priloge o restoranima u Dubaiju i zimske radosti. Ali, ništa nije slučajno, traje ta kontrola na RTS već duže vreme. Kao što nije slučajno na primer, sto se juče na Đilasovim medijima pojavi glumac iz predstave Srebrenica Ivan Jevtović, sa porukom da treba srušiti vlast u Srbiji, a onda se ekspresno danas pojavi u Jutarnjem programu RTS, emisiji Šarenica. Jasan je smer naše nacionalne televizije koju kontrolišu Dragan Đilas i Marinika Tepić!

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (5)

  1. Pa tamo su ostali svi oni žuti smradovi koje su Đilas, Tadić, Jeremić i ostala bulumenta doveli, setite se kako je bilo pred izbore predsednika kad su kandidati bili Tadić i Nikolić. Samo što nisu mahai zastavama DS postavljeni nepismeni Stanojević, O. Kovačević, sad i žuti Bujke, pa direktor, pa smrad od novinara koji vodi Oko i tako redom... vreme je da tamo radi gusto sito i da svi bravbonjci ostanu na situ i nikad više u RTS.

    Odgovori
  2. IVAN JEVTOVIĆU GLUMAC TOTALNI ANONIMUS TRAŽI SMENU VLASTI KAO 2000 GODINE,NEVEROVATNO KAKVE SVE KRETENE DOVODITE NA RTS

    Odgovori

Ostavite komentar