SKANDALOZNO: Đilasove i Marinikine novine opet predstavljaju Srbe kao ubice, silovatelje, zločince (FOTO)

Koriste svaku priliku da to čine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

U listu Danas, koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove desne ruke Marinike Tepić, nastavlja se sa prikazivanjem Srba kao ubica, silovatelja i zločinaca.

Naime, u pomenutom mediju objavljen je tekst sa naslovom: “Nastavljeno suđenje Saljihu Mustafi u Hagu ispitivanjem 11 svedoka tužilaštva – Sopi: Srpske snage ubijale decu, žene…”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fatmir Sopi je jedan od 11 svedoka Specijalizovanog tužilaštva.

Mediji, koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom Đilasa i Tepićke, koriste svaku priliku da Srbe predstave kao genocidne. Poslednji tekst samo je jedan u nizu.

Foto: Printscreen

Podsetimo, u Hagu je 15. septembra prošle godine počelo prvo suđenje za zločine takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK), a na optuženičkoj klupi nalazio se njen bivši pripadnik Saljih Mustafa.

Sa razlogom je Đilas nazvan “Đitler”: Maltretiranje čoveka koji je “naoružan” cvećem (VIDEO)

Suđenje Mustafi je prvo suđenje nekom optuženom iz OVK pred ovim sudom, i njemu će se suditi po optužnici Specijalizovanog tužioca Kosova za zločine u selu Zlaš na Kosovu i Metohiji 1999. godine.

On se tereti optužnicom za pojedinačnu krivičnu odgovornost i krivičnu odgovornost kao pretpostavljeni starešina za zločine koje su od 1. do 19. aprila 1999. godine počinili pojedini pripadnici OVK protiv lica zatočenih na imanju u Zlašu koje je služilo kao zatvor, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

Skandalozno je što su Đilasovi i Tepićkini mediji iskoristili informaciju da se Mustafi nastavlja suđenje da opet napadnu Srbe da su zločinci.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar