Radonjić VARA devojku sa našom poznatom pevačicom? Pričalo se da je zbog nje RASKINUO i sa Sofijom Šašić

Pevačica mu je fudbaleru slaba tačka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Fudbaler Nemanja Radonjić, po svemu sudeći, voli da sedi na dve stolice. Reprezentativac Srbije navodno vara svoje devojke, ali uvek sa istom ženom, pevačicom Marinom Visković, piše Kurir.

Kako se piše, on je navodno počeo da se viđa sa pevačicom dok je bio u vezi sa Sofijom Šašić, ćerkom Sonje Vuksanović i Željka Šašića, i svoj odnos s njom još uvek nije završio. Iako ima drugu devojku, manekenku Isidoru Kadijević, on se i dalje navodno sastaje sa Marinom kad god je u prilici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Inače, Sofija je svoju vezu s Radonjićem raskinula kad mu je našla prepisku s Viskovićevom, kojoj je fudbaler dao angažman u svom kafiću u Beogradu, u kom i sada, uglavnom petkom, nastupa. Detalje ove afere ispričao je izvor blizak glavnim akterima priče.

FOTO: ATA Images

– Sofija i Nemanja su bili u stabilnoj vezi i svoju ljubav su javno pokazivali sve do trenutka kad ga je ona uhvatila da se dopisuje sa Marinom. Izbio je kuršluš, on je pokušao da se opravda, ali Sofija takve stvari ne toleriše i dobio je šut-kartu. Zapravo, imali su oni već neke čarke, i to je samo bio jedan od razloga da raskinu emotivnu vezu. Neko vreme nisu razgovarali, ali su ubrzo izgladili odnos i sada su dobri prijatelji. On je u međuvremenu ušao u vezu sa manekenkom Isidorom, koja je radila za Sofiju, a i dalje se s vremena na vreme viđa s Viskovićevom. Tajno se sastaju jer oboje imaju partnere. Inače, Isidora je kod njega u Portugalu kad god nema neku modnu kampanju. Ona trenutno važi za jednu od najlepših srpskih manekenki i zovu je srpska Kendal Džener zbog sličnosti sa svetskim top-modelom – rekao je sagovornik pomenutog medija.

– Marina je tada bila u vezi s biznismenom koji joj je poklonio džip od skoro 50.000 evra, koji joj je oduzeo kada su do njega došla saznanja da ona ima tajnu kombinaciju sa fudbalerom. U gradu se sve zna i takve stvari ne mogu da se sakriju. Posle njega, smuvala se sa funkcionerom, kog je estradni menadžer Saša Mirković pomenuo gostujući u vašoj emisiji “Sceniranje” i nazvao ga lažnim generalom – zaključio je izvor Kurira.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar