Dea Đurđević o partneru, Đokovićevoj drami i životnoj BORBI: “To sam na TEŽI način shvatila”

Otkrila ima li istine u tome da je njena i Mladenova veza u krizi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-Stock/ Aleksandar Nalbantjan

Nedavno su pojedini mediji preneli vest o tome da je veza voditeljke Dee Đurđević i njenog kolege Mladena MIjatovića u krizi, a ona je sada rekla koliko istine ima u svemu tome.

– Ne volim što se piše o mom privatnom životu, jer ja svoj privatni život ne namećem. Nije mi toliko čudno, jer se ja ponašam normalno, idem na pijacu, u prodavnicu. I lažne vesti i tačne vesti, pa sve je to posao – rekla je ona u emisiji “Premijera”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Otkrila je i kako je uspela da postane uspešna i ostvarena u svom poslu.

– Sedela sam ovde po 10 sati, bila sam baš uporna. Svakog sam ispitivala nešto. Bila sam uporna i ostvarila sam svoj cilj. Mislim da svako treba da svoje želje sprovede u delo upornošću i radom na sebi – iskrena je Dea.

Foto: Paul CROCK / AFP / Profimedia

Prokomentarisala je i dramu Novaka Đokovića u Australiji.

– Ja mislim da treba da veličamo Novakovu hrabrost. Prvo njegovu tišinu, jer je sada najhrabrije da ćuti. Vidim da je svuda tema broj jedan. Mislim da se i dalje najviše priča o Novaku, tako da je ovo njegova pobeda – ističe voditeljka.

Na kraju je priznala i kako je uspela da se izbori sa najtežim životnim periodom nakon saobraćajke.

– Svako jutro kad se probudiš u svom krevetu i ideš u svoj toalet i možeš da zagrliš osobu koju u tom trenutku želiš da zagrliš, ti si pobednik. To sam na teži način shvatila, ali mislim da bi svako to trebalo da shvati – zaključila je Đurđevićeva u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar