Fotka KASIRKE rastužila mnoge: Ljudi se pitaju kroz kakve MUKE prolazi kada ovako mora da radi (FOTO)

Scena u prodavnici naterala je ljude da se zapitaju u kakvom društvu žive

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Fotografija prodavačice koja radi i istovremeno brine o svojoj novorođenoj bebi šokirala je ljude na internetu. Prvobitno se pojavila na Fejsbuku, a potom i na Reditu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pre neki dan sam u prodavnici video ovu ženu. Ona je kasirka i brinula je o svojoj bebi tako strpljivo i sa puno ljubavi. Dok je radila – piše u opisu osobe koja je zatekla ovaj prizor, fotografisala ga i podelila sa drugima.

Foto: Reddit/hypochloritesprite

Navodi se i da je žena savesno i brzo obavljala svoj posao, uprkos tome što je u naručju držala dete i hranila ga na flašicu. Pretpostavlja se da je fotografija snimljena u SAD-u.

– Tražili smo dozvolu za slikanje jer smo želeli da damo motivaciju drugim mamama, a ovoj ženi odamo priznanje – zaključak je objave koja je drugima bila sve samo ne motivaciona. Mnogi smatraju da je tužno da su neke majke prisiljene da rade čak i pod teškim okolnostima.

“Osećam se baš loše zbog te žene. Ne mogu da zamislim koliko je težak njen život”, “Nadam se da neće imati problema jer je ova fotografija postala viralna”, “Ovo nije motivacija. Ovo dokazuje da neki nisu dovoljno plaćeni da bi priuštili čuvanje dece”, “Ovo nikako ne sme biti norma, već upozorenje da takve stvari ne bismo smeli da dopustimo”, pisalo je u nekim komentarima.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Index.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar