Zima će nam tek pokazati zube: Srbiji slede LEDENA jutra, a evo kakvo nas VREME očekuje danas

Danas u Srbiji minimalna temperatura od -2 stepena, maksimalna 5 stepeni

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

U Srbiji danas ujutru slab sneg na jugu Srbije koji brzo prestaje i tokom dana u svim krajevima suvo i malo hladnije nego u ponedeljak. U Vojvodini i Timočkoj Krajini pretežno sunčano, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno. Vetar umeren severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan, krajem dana u slabljenju. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -2 do 1, maksimalna od 2 do 5. Uveče suvo. Temperatura u 22h od -3 do 1 stepena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U Beogradu suvo sa sunčanim intervalima i malo hladnije nego u ponedeljak. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna oko 4. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 1.

U Nišu suvo i promenljivo oblačno. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 0, a maksimalna do 4.

U Užičkom regionu malo hladnije, suvo i i promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od -3°C , maksimalna od 3 do 4. Na Zlatiboru i Tari promenljivo oblačno i najviše oko 1°C sredinom dana.

U Novom Sadu pretežno sunčano. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna do 5. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -1.

U Subotici pretežno sunčano. Vetar umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura -2, a maksimalna do 5. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko -2.

Vreme narednih dan
U sredu ujutru umeren do jak mraz, a tokom dana sunćani periodi uz manji porast dnevne temperature u odnosu na utorak. Vetar slab južni ili promenljiv. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od -10 do -2, maksimalna od 2 na jugu do 8 u Negotinu.

U četvrtak ujutru mraz i sunčani periodi pre podne, a popodne naoblačenje sa kišom zahvata sever Srbije. U noći ka petku zahlađenje i kiša prelazi u sneg. U petak hladnije sa snegom u centralnim i južnim predelima, a na severu delimično razvedravanje. U subotu i nedelju hladno sa mrazem i dnevnom temperaturom koja će retko gde preći iznad 0. Moguć je i slab sneg povremeno, posebno u zapadnim, centralnim i južnim predelima.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar