Oglasila se Ana Brnabić: Čestitam građanima, doneta je važna odluka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO TANJUG/ RADE PRELIC/nr

Referendum o ustavnim promenama održao se juče u Srbiji, a referendumsko pitanje glasilo je : „Da li ste za potvrđivanje akta o promeni Ustava Republike Srbije?”

Na referendumu o promeni Ustava u delu pravosuđa, na osnovu 98,47 odsto obrađenih glasačkih mesta, podršku izmenama dalo je 59,73 odsto, dok je protiv bilo 39,24 odsto. Povodom ovih rezultata oglasila se Ana Brnabić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Čestitam svim građanima Republike Srbije na uspehu referenduma. Napravili smo veliku korak u jačanju vladavine prava i daljoj demokratizaciji našeg društva. Srbija će po prvi put u svojoj istoriji dobiti nezavisno pravosuđe i samostalno tužilaštvo, čime nastavljamo da jačamo naše institucije. Verujem da ćemo tek u godinama pred nama shvatiti koliko smo veliki i značajan posao uradili u nedelju, 16. januara 2022. godine. Hvala svima koji su izašli na referendum, posebno onima koji su zaokružili “DA” , čime su pomogli da bude doneta veoma važna odluka za budućnost naše zemlje –  napisala je Brnabić na svom Instagram profilu.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar