Brnabic i Vesic: “SNS jedina ima plan, a bez podrške građana zemlja ne bi mogla da se menja na bolje”

Brnabić i Vesić obišli su danas i domaćnistva porodice Čalmić i Dimić u obrenovačkom naselju Dudovi, kao i novi dispečerski centar

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ nr, Objektiv.rs/Tamara Trajković

Funkcioneri SNS Ana Brnabić i Goran Vesić razgovarali su danas sa građanima Obrenovca i pozvali ih da sutra izađu na referendum i glasaju za promenu Ustava u oblasti pravosuđa, ali i da na izborima u aprilu glasaju za SNS, koja je, kako su naveli, jedina sa planom i programom u Srbiji.

Oni su izrazili zahvalnost građanima što su im pružili podršku i istakli da bez njihove pomoći i poverenja, zemlja ne bi mogla da se menja na bolje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brnabić je istakla da SNS ima jedina koja ima plan i program, dok svi ostali, kaže, govore da su protiv nečega.

– Nudimo rešenja, i sutra i 3. aprila treba da izađemo u najvećem broju i da kažemo da smo ponosni na sve ono što smo uradili, ali je važno da svi budemo jedan tim i moramo da glasamo na svim nivoima – rekla je Brnabić.

Kako je rekla okupljenim građanima Srbija je 2013. godine bila na “par meseci od bankrota”, bez novca u budžetu i PIO fondu.

Čitave penzije su se uplaćivale iz dotacija budžeta, javni dug je bio sve viši, zato što su se zaduživali po enornim kamatnim stopama, deficit budžeta sve veći jer su trošili i ono što nismo imali. Nismo imali nijedan novi klinički centar, obnovljene škole, bolnice, pruge… – rekla je Brnabić.

Uspeli smo, dodala je, da krenemo u saniranje posledica poplava u istorijski kratkom roku, da ulažemo u zaštitu životne sredine i filtere za odsumporavanje na našim termoelektranama i do danas smo uložili više od 600 miliona evra u te filtere.

Ona je zahvalila građanima što su tada imali poverenja u svoju državu, pa je tako, kaže, Srbija od zemlje gubitnika postala pobednik.

– Danas širimo toplovod, centralno grejanje, da bismo ugasili kućna ložista, ne samo radi komfornijeg života, već i za kvalitet vazduha. Svi naši uspesi su uspesi predsednika Vučića, ali i građana koji su verovali kada niko nije. Postali smo pobednička nacija i u sportu, kulturi, kreativnosti, IT, uspeli smo da više mladih vratimo u Srbiju – istakla je Brnabić.

Vesiće je poručio građanima da je važno čuvati državu, jer, kako je rekao, Obrenovac je pravi primer koliko je “država ojačala i koliko je snažna” i dodao da je u tu opštinu posle poplava uloženo 250 miliona evra.

– To može samo država koja je jaka i zato je važno da čuvamo državu, da ekonomski napreduje, jer onda možemo da rešavamo svaki problem – poručio je Vesić.

Naveo je da se sada pokrenuo projekat metroa jer ima političke volje i novca za to.

– Zašto u Beogradu nisu izgradili metro 51 godinu, zato što sada imamo državu, ekonomiju, koja može da gradi metro. Prema tome moramo da čuvamo državu, ako hoćemo da živimo bolje – istakao je Vesić.

On je dodao da je SNS stranka kojoj je svaki deo Beograda važan, te da je ponosan što je naša najmodernija osnovna škola u Zvečkoj.

– Tako se razvija Beograd i svi građani su jednaki i svi moraju da imaju ista prava. Čekaju nas teška iskušenja i možemo da napredujemo samo dok smo jedinstveni u istoj politici koju vodi predsednik. To je jedina politika koja se pokazala uspešnom, jer gradi puteve, otvara nova radna mesta… – rekao je Vesić.

On je poručio “sve što smo uradili i što ćemo uraditi, brani se sutra na referendumu i 3. aprila na izborima”.

Brnabić i Vesić obišli su danas i domaćnistva porodice Čalmić i Dimić u obrenovačkom naselju Dudovi, kao i novi dispečerski centar.

BONUS VIDEO:



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar