Prva srpska dens pevačica NESTALA sa scene na vrhuncu slave: Danas se bavi OVIM poslom (FOTO)

Povukla se sa scene na vrhuncu najvećeg uspeha

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube Printscreen

Vesnu Galiot Galu mnogi pamte kao prvu srpsku dens pevačicu, koja je devedesetih važila za jednu od najpopularnijih na ovim prostorima.

I dalje se pamte njeni hitovi “Nedostajaćeš mi”, “Izaberi”, “Zlatna ribica”, “Budim se”, a ona je na vrhuncu najvećeg uspeha rešila da se povuče sa scene i napusti estradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vivstars.com (@vivstars)

– Onog trenutka kad je kod mene došlo do prezasićenja, kad je gaženje đonom postalo dominantno u odnosu na kvalitet kao prioritet, ja sam se povukla, pronašla nov smisao u životu i bavim se poslom u oblasti informacione tehnologije – otkrila je Vesna i priznala da nema poznate prijatelje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je izjavila medijima svojevremeno nije se družila sa kolegama, imala je svoj mali krug odabranih prijatelja.

– Mi smo se između sebe poštovali, tako da se i danas ne družim sa kolegama iz devedesetih, ali se svaki put kad se sretnemo nasmejemo, prepričavamo nekadašnje doživljaje, i redovno upoređujemo tadašnju sa današnjom muzikom – izjavila je Vesna svojevremeno.

U jednom trenutku je planirala da se vrati na muzičku scenu, ali je od toga, priznaje, ipak odustala.

– Planirala sam u nekim trenucima da se vratim, tražila sam nov pravac, pronašla sam ga… Ali mi se i dalje nije dopadala atmosfera koja vlada na estradi – reka je Gala za “Kurir” jednom prilikom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar