POTRESNI PRIZORI na Arkanovom grobu: Ceca u crnom, mali Željko prvi put na pomenu dedi (FOTO)

Porodica pevačice se kao i svake godine poklonila senima Željka Ražnatovića Arkana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Danas, 15. januara, navršava se 22 godine od ubistva Željka Ražnatovića Arkana u Interkontinenatalu.

Foto: ATA images

Svetlana Ceca Ražnatović, Arkanova udovica, svake godine daje pomen na Novom groblju ubijenom suprugu, zapali sveću i ispoštuje sve pravoslavne običaje.

Foto: ATA images

Udovica Svetlana Ceca Ražnatović je sa sinom Veljkom, ćerkom Anastasijom, snajkom Bogdanom i unukom Željkom u naručju stigla na dvadesetdvogodišnji pomen na Novo groblje u Beogradu.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Porodica je u crnom od glave do pete, a malom Željku je ovo prvi pomen na kom prisustvuje, zbog čega bi deda bio posebno ponosan.

Foto: ATA images

Cecini stajlinzi na ovakvim dešavanjima izazuvu veliku pažnju, a mnogi je u prvi mah nisu prepoznali.

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Kao i svake godine, Cecina rođena sestra Lidija joj je desna ruka, pa je tako i ovaj put zadužena za organizaciju.

Podsetimo, Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. u tadašnjem hotelu “Interkontinental” (današnji “Crowne Plaza”) u svojoj 48. godini.

Bio je u društvu Milenka Mandića Mande (44) i Dragana Garića (47), telohranitelja koji su takođe ubijeni, ali i bivšeg direktora Komercijalne banke Ljubomira Mihajlovića. Za ubistvo je osuđen bivši policajac Dobrosav Gavrić.

Zbog tog ubistva osuđen je u Srbiji na 35 godina, ali je uhapšen tek 2012. u Južnoafričkoj Republici. Suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina.

Sa Arkanom u “Interkontinentalu” bile su njegova supruga Svetlana Ceca Ražnatović i njena sestra Lidija Ocokoljić koje su se u trenutku atentata nalazile u obližnjem butiku, a udovica je dva meseca nakon Arkanovog ubistva, 6. marta 2000. godine, u iskazu koji je dala pred istražnim sudijom do detalja opisala šta se desilo kobnog dana.
.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Pink

Komentari (4)

Ostavite komentar