Đilasov urednik nastavlja hajku protiv Noleta: Da odgovori kako je zaražen putovao i ugrozio decu (VIDEO)

Đokovićeva agonija u Australiji traje danima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Mediji, koji se nalaze pod kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove desne ruke Marinike Tepić besomučno napadaju našeg tenisera Novaka Đokovića od kad je stigao u Australiju. To isto je učinio u emisiji Jutro na televiziji Prva glavni urednik NIN-a, koji je isto pod uređivačkom kontrolom Đilasa i Tepićke, Milan Ćulibrk, koji je rekao da “prvi reket sveta” treba da odgovori na brojna pitanja.

– Posle svega ima nekih pitanja koji se nameću i zaslužuju odgovore. Novak je nešto odgovorio na Instagramu, ali mislim da kad sve ovo prođe bi trebalo da razjasni još neke detalje. Kako je bilo moguće da ima pozitivan test, a da dan kasnije uručuje priznanja deci u tensikom savezu, dan kasnije daje intervju, a na kraju krajeva da bude u Španiji a da njegovi agenti navedu u papirima da nije nigde putovao – rekao je Ćulibrk.


Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Đokovićeva agonija u Australiji traje danima. Naš teniser ponovo je vraćen u hotel iz pakla, o čemu je Objektiv već pisao, a za to vreme Ćulibrk smatra da Novak treba da odgovori na brojna pitanja.

Očigledno je da Dragan Đilas i svi njegovi istomišljenici streme ka istom cilju, a to je da se ocrni sve srpsko i naš najbolji predstavnik u svetu, najbolji srpski sportista svih vremena, Novak Đoković.

Đilas i Marinika uništavaju Đokovića: Ugrozio si zdravlje naroda Srbije!

Podsetimo, u listu Danas koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove desne ruke Marinike Tepić osvanuo je i skandalozan tekst u kom se ponovo napada i osporava naš teniser Novak Đoković, a veliča se miljenica Đilasa i Tepićke, Aida Ćorović, reditelj Goran Marković i film “Quo vadis, Aida?” u kom su Srbi predstavljeni kao genocidni narod!, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Napadate Dragana Djilasa i ljude oko njega da napadaju Djokovića. Nije u redu. Zašto ga napadaju jer nije VAKSINISAN jer je pokušao da izigra zakone zemlje u koju je otišao. Zašto onda ne napadate Anu Brnabić koja je pustila da korona ubija ljude po Srbiji i nema razumevanja za one koji nisu vakcinisani. Dakle, vakcinacija, kako ona kaže. Pa to i Australijanci traže. Trgnite se ljudi, svet nam se smeje.Novak Nije zaslužio da igra u Australiji, svidjalo se nama to i8li ne. Ovako mora da prodje svako ko pokušava da izigra zakone ozbiljne zemlje. Dtuga smo mi priča ovde se sve može kupiti,ovde u Srbiji zakoni su dekor-folija.Da je bilo potrebno Novak bi imao sertifikat da je Guverner banke.

    Odgovori

Ostavite komentar