SRAMNO! Đilasove i Marinikine novine: Novak negativna strana medalje, pozitivna su Aida i Goran Marković!

Ovaj besramni napad na Đokovića samo je jedan u nizu napada na njega od strane Dragana Đilasa i Marinike Tepić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: АTAImages, Baratoux Loic/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U listu Danas koji se nalazi pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegove desne ruke Marinike Tepić osvanuo je skandalozan tekst u kom se ponovo napada i osporava naš teniser Novak Đoković, a veliča se miljenica Đilasa i Tepićke, Aida Ćorović, reditelj Goran Marković i film “Quo vadis, Aida?” u kom su Srbi predstavljeni kao genocidni narod!

Naime, u pomenutom listu objavljen je tekst sa naslovom “Dve strane medalje: Novak, Goran i Aide”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U njemu se veliča Aida Ćorović koja je u novembru prošle godine došla u žižu javnosti nakon što je gađala jajima mural Ratka Mladića. Pored nje se kao pozitivna strana medalje navodi i reditelj Goran Marković koji je u decembru prošle godine pozvao na streljanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

U ovom tekstu se takođe veliča i film “Quo vadis, Aida?” koji Srbe prikazuje na najgori mogući način – kao genocidne.

Foto: Printskrin

Kao negativna strana medalje naveden je prvi teniser na svetu Novak Đoković, koji je jedan od najvećih ambasadora Srbije u svetu. Ovaj besramni napad na Đokovića samo je jedan u nizu napada na njega od strane Dragana Đilasa i Marinike Tepić.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. Kad im je u Srbiji sve tako grozno, sto ne napuste ovu semnju ali bez para koje su nam pokrali. Mozda bi sa tim parama mogli da otplatimo bar deo duga koji su nam napravili sa Rio Tintom.

    Odgovori
  2. Djilas,Marinika i ostali koji mrze Srbe mars iz zemlje,kako imaju obraza da misle o nekoj kandidaturi a ovako rade protiv Srbije,ili moraju da odrade ugovorene poslove,jadni su.

    Odgovori
  3. To su ološi i to neviđeni . Na takav način napadati sve što je najsrpskije to je bolest ili je u pitanju veliki novac sto je njihova omiljena igračka. Pitao bih sve njih da li bi se smeli ovako ponašati i u jednoj zemlji sveta.

    Odgovori

Ostavite komentar