Đilas i Marinika uništavaju Đokovića: Ugrozio si zdravlje naroda Srbije!

Neprestano pokušavaju da natovare Novaku to da je ugrozio živote ljudi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Mediji koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa nastavljaju sa sramim napadima na najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, koji je ovih dana prošao kroz pravu dramu u Australiji.

Neprestano pokušavaju da natovare Novaku to da je ugrozio živote ljudi jer je, prema dokumentaciji, imao koronu 16. decembra, a dan kasnije uručivao deci poklone.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, hrvatski pisac Boris Dežulović je u svojoj skandaloznoj kolumni optužio najboljeg svetskog tenisera da je ili ugrozio zdravlje drugih, ili da je beogradski Institut za javno zdravlje falsifikovao potvrdu za potrebe Đokovićevog zahteva za vizu.

Foto: PrintscreenUmesto da postave gazdama pitanje kako su stekli toliko bogatstvo, mediji pod kontrolom Đilasa, Šolaka i Marinike napadaju svakodnevno srpski narod i Srbiju.

Pored standardnog davanja prostora raznim srbomrscima iz okruženja i autošovinistima iz Srbije oni su sada rešili i da se bave i Novakom Đokovićem. Očigledno je da je po njihovom mišljenju najbolji srpski sportista nezasluženo u Australiji i ne mogu da prežale što je sudija poništio odluku o ukidanju njegove vize.

Uz sve to se usuđuju da napadaju Novaka kako je ugrozio zdravlje naroda Srbije, a ovog puta im je glavni adut bio opskurni tekst hrvatskog novinara u kojem on baca drvlje i kamenje na Novaka.

Građani se pitaju šta Đilasovci uopšte žele da postignu ovakvim skandaloznim postupcima, a ono što o njima narod misli će im jasno staviti do znanja na izborima 3. aprila.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

Ostavite komentar