Napravite mini DOČEK: Kako da proslavite SRPSKU novu godinu kod kuće

Dobar provod ne mora uvek da bude rezervisan za izlaske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Melinda Nagy / Alamy / Alamy / Profimedia

Večeras dočekujemo Srpsku novu godinu, a kako je sredina nedelje, jedna od dobrih opcija je da ostanete kod kuće.

To što ćete biti u svom domu za doček ne mora da znači da će vam biti dosadno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo suprotno, može vam biti zabavnije nego prethodnih godina, samo je potrebno da se malo potrudite.

Ovo su samo neki od načina da proslavite Srpsku novu godinu, a vi slobodno budite maštoviti, pa na listu dodajte još neke ideje.

1. Večera sa prijateljima

Kako je januar pun raznih događaja i praznika, od svega toga postajemo malo umorni sredinom meseca. Zato možda nije loše da za ovaj događaj izaberete neku mirniju opciju. Ako ste u prilici, dobar način da dočekate Srpsku novu godinu jeste na večeri sa prijateljima.

Budite vi organizator i sredite sve oko dočeka: pozovite prijatelje, zakažite večeru, odaberite omiljeno jelo ili ga naručite, pripremite piće. Još je potrebno da uredite prostor u prazničnom duhu, a kasnije ostaje samo da dočekate goste i uživate u druženju, ispijanju vina i degustiranju večere.

Foto: Shutterstock

2. Vreme samo za sebe

Početkom godine obično svi imamo mnogo posla, rokovi nas pritiskaju sa svih strana i nemamo vremena za odmor. Stoga je ovo prava prilika da se posvetite sebi. Ako niste našli društvo za doček Srpske nove godine ili radije volite vreme da provodite sami, odlučite šta ćete raditi. Možete samo listati kanale na televizoru i ispijati domaće kuvano vino, a možete se baviti i nekim hobijem poput čitanja, pisanja ili crtanja.

Potražite na internetu kreativne crteže za odrasle, iskopirajte ih i započnite pustolovinu bojenja. To će vas opustiti i osloboditi stresa, a možda ćete zavoleti ovaj hobi.

U svakom slučaju, osluškujte svoje potrebe i večeras radite isključivo ono što volite i što vam je falilo sve ovo vreme.

Foto: Shutterstock

3. Planovi

Večeras možete da budete i malo više odgovorni, pa da izdvojite vreme i u svesku zapišete sve planove koje imate za ovu godinu. Napravite celokupni plan kako ćete ih ostvariti i zapišite sve svoje želje.

Tokom 2022. godine svaki put kada ostvarite neki cilj, štiklirajte ga. Neka vam ovaj plan tokom godine služi kao kompas i kao nešto što će vas na kraju godine podsetiti da ste vredno radili na ostvarenju svojih ciljeva.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar