Nove loše vesti za Duška Tošića: Ovo bivši fudbaler sigurno nije želeo da čuje!

Da podsetimo, Duško Tošić, koga je supruga Jelena Kaleuša prijavila za nasilje u porodici, u policiji je navodno ispričao da mu supruga "smešta aferu" kako bi mu napakostila jer im je brak navodno u krizi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto©

Bivši fudbaler Duško Tošić pozitivan je na koronu i ima upalu pluća.

Naime, nakon što je prijavljen za nasilje od strane supruge Jelene Karleuše 7. januara na Božić, bivši fudbaler je saznao da ima Covid-19.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako piše “Hello”, Tošić ima teži oblik sa upalom pluća. Nije poznato kako i gde se zarazio, ni da li je hospitalizovan.

Da podsetimo, Duško Tošić, koga je supruga Jelena Kaleuša prijavila za nasilje u porodici, u policiji je navodno ispričao da mu supruga “smešta aferu” kako bi mu napakostila jer im je brak navodno u krizi.

– Ponavljao je da nikada nije bio nasilan, kao i da nikada u životu nije digao ruku na svoju ženu. Rekao je da je tačno da su se posvađali za ručkom, ali je negirao da je došlo do fizičkog obračuna. Kleo se da je samo povisio ton na pevačicu, a da ga je ona iz osvete prijavila policiji jer već dugo nisu u dobrim odnosima – ispričao je navodno izvor iz policije za “Informer”.

Moje ime, lik i delo treba da se pojavljuju isključivo u pričama koje su u vezi sa sportom i humanitarnim delima. Nažalost, to nije slučaj, pa sam primoran da se obratim na ovaj način. Svuda sam predstavljen kao nasilnik, iako ne podržavam nasilje i nikada se njime nisam služio. Oni koji me poznaju znaju da sam čovek koji se uvek trudi da bude gospodin, gde god bio i šta god radio. Zato ću ostati dosledan sebi, ignorisaću izmišljotine i čekati da prođe ovaj vetar koji je usmeren protiv mene”, napisao je Tošić na Instagramu.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. kupio si joj kuću potrošila ti sve novce vreme je da odeš ....to su njena razmišljanja ...eto ubrzo drugog baje da ga troši...

    Odgovori

Ostavite komentar