Osećala bol prilikom svakog ODNOSA: Mislila je da joj je muž grub, a onda saznala da ima OZBILJAN problem

Želi da podstakne i druge žene sa istim simptomima da se obrate lekaru

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Kejti Sims, Foto: Facebook/ Kennedy News and Media

Kejti Sims (32) iz Devona u poslednje vreme osećala bi bil svaki put prilikom s*ksualno odnosa sa partnerom. U početku je to pripisivala time da bi se oboje “zaneli” i bili grubi, ali nakon što se to učestalo ponavljalo, odlučila je da se obrati lekaru.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Posle detaljnijih analiza, saopštene su joj neprijatne vesti, da ima cistadenom jajnika, odnosno benigni tumor od 10 centimetara.

U početku je Kejti osećala nadimanje i izduvavanje i oticanje stomaka, a imala je i poteškoća prilikom odnosa.

Ona je rešila problem i uklonila cistu u novembru, a ovom pričom želi da podstakne druge sa sličnim simptomima da odu na pregled i da im ne bude neprijatno da govore o tome.

– Imala sam bolove u jajnicima poput oštrog uboda. U početku sam pomislila da u trenucima strasti suprug i ja izgubimo kontrolu i postane grubo. Nikad nisam pomislila da bi to moglo da bude nešto zlokobnije – navela je 32-godišnjakinja.

Ilustracija, Foto: Mitar gavric / Panthermedia / Profimedia

Kako kaže, osećaj bi se iznova ponavljao, a njen muž se zbog tog konstantnog bola prilikom svake penetracije, plašio da ima odnose sa njom.

– Naš s*ksualni život se potpuno smanjio i to je bila samo retka pojava. Bol je, od trenutka operacije, potpuno nestao. Pretpostavljam da je cista bila prenisko i da je dolazila u kontakt prilikom odnosa – kaže Kejti.

Britanka takođe navodi da je imala izuzetno bolne i menstruacije sa obilnim krvarenjem.

Simptome je imala oko godinu dana, dijagnoza joj je uspostavljena u martu prošle godine, a operacija je odrađena u novembru.

Od trenutka otklanjanja ciste, njen život se ponovo vratio u normalu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar