Zaljubljen sam u svoju najbolju drugaricu, radimo i živimo zajedno i sada imam OGROMAN problem

On ne zna šta da radi i kako da prizna svoja prava osećanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Jedna od najnezgodnijih situacija je kada se zaljubite u svog najboljeg prijatelja ili prijateljicu, a to je upravo ono što je zadesilo mlqadog Engleza, koji ne zna šta da radi.

– Ja imam 24, a moja najbolja drugarica 23 godine. Upoznali smo se na fakultetu i od tada smo praktično nerazdvojni. Živimo u istoj kući, a odnedavno i radimo za istu kompaniju – priča mladić i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Često izlazimo zajedno i počeo sam da se zaljubljujem u nju. Prestravljen sam da joj priznam svoja osećanja jer se plašim da ona ne oseća isto prema meni. Što je najgore, mi gomilu stvari radimo kao da smo par, a opet nijedno ne sme da kaže šta zaista oseća.

– Pre nekoliko nedelja smo otišli na večeru i konobar nam je rekao: Ljudi, izgledate tako srećno, koliko dugo ste zajedno? Oboje smo pocrveneli od stida, a ja sam mu odgovorto da nas dvoje nismo zajedno – objašnjava on.

– U poslednje vreme mi i kolege sa posla kažu da je seksualna tenzija između nas dvoje jasno vidljiva. U agoniji sam i ne znam šta da radim… Da li da joj otkrijem šta zaista osećam prema njoj – pita se Britanac.

Foto: Shutterstock

Odgovor terapeuta: Da – uostalom, šta imate da izgubite?

Neke od najboljih veza nastaju baš iz bliskih prijateljstava. Umesto da joj priznate da ste ludo zaljubljeni u nju, zašto je ne biste pitali da li bi sa vama izašla na “pravi” dejt, u bioskop ili na koncert…

Pokušajte da ne budete suviše napadni. Objasnite joj da želite da proverite da li vaše prijateljstvo može da se razvije u nešto drugo.

Šta biste vi uradili na njegovom mestu?

Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar