JK i Duško u slučaju RAZVODA delili bi milione! Isplivao spisak imovine, a ovo bi Jelena mogla da dobije

Pevačica bi u slučaju razvoda dobila toliko novca da ne bi morala da radi do kraja života

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića danima je u žiži interesovanja, jer je pevačica na Božić prijavila supruga za porodično nasilje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je nedavno sudu da fudbaleru Dušku Tošiću produži hitnu meru zabrane prilaska i komuniciranja sa suprugom, pevačicom Jelenom Karleušom.

– Nakon sto je Prvom osnovnom tužilastvu u Beogradu dostavljen izveštaj policije u vezi Jelene Karleuše i Duška Tošića tužilaštvo će izvršiti i dodatne provere preko centra za socijalni rad – potvrđeno je medijima.

Mnogi su se zapitali da li će popularni par završiti svoj brak razvodom, ili će uspeti da prevaziđu trentnu krizu.

Kako navodi Kurir, u slučaju razvoda, Jelena bi mogla da dobije veliku količinu novca, toliku da ne bi morala da radi do kraja života, ako je suditi po ciframa koje su se pominjale u domaćim medijima tokom prethodnih godina.

Ovako je Jelena Karleuša ranije pričala o BRAKU sa Tošićem: Dušku sam pružila BEZBROJ novih šansi

Uglavnom se sve što bračni drugovi steknu za vreme trajanje braka, deli na pola. Tošić je zarađivao enormne sume, nakon stupanja u brak sa Jelenom Karelušom.
Najpre je igrao za reprezentaciju Srbije, da bi potom prešao u Crvenu zvezdu, a onda i u turski klub Genčlerbirligi. Pored ostalih klubova, Duško je najveći uspeh kao i zaradu ostvario u turskom klubu Bešiktaš u kojem je igrao od 2015. godine do 2018.

Prema pisanju medija, za ove tri sezone u poznatom klubu, Tošić je zarađivao 1.250.000 evra godišnje, što je povišica u odnosu na dotadašnjih 900.000€, a imao je i bonuse od 4.000 evra za svaki odigrani meč.

Nakon velikog uspeha u ovom klubu, Duško je prešao u kineski – Guangdžou R&F, gde je bio još plaćeniji. Naime, zarađivao je 5.800.000 evra po sezoni, kako su pisali domaći mediji, i time je postao najplaćeniji srpski fudbaler.

Kada se saberu samo novčani prihodi iz ova dva kluba, bez uzimanja u obzir prethodnu zaradu, bonuse, premije, kao i izdatke za klub, menadžere i ostale troškove koje je fudbaler sigurno imao, Duško Tošić je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko neverovatnih 18 miliona i 750 hiljada. Po toj pretpostavci, Jeleni bi trebalo da pripadne pola od ove sume novca, što iznosi nešto više od devet miliona evra!
Bračni par Tošić poseduje nekoliko nekretnina i automobila, koji bi se u slučaju da se razvedu, mogli deliti na ravne časti. Pre tri godine, mediji su objavili da je bračni par kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrednu oko tri miliona eura, koju i dalje uređuju, dok žive u luksuznom domu u Lisičjem Potoku.

Spekulisalo se i da je 300.000 evra izdvojio za vilu na Vračaru, međutim, par nikada o imovini nije govorio javno. Osim toga, ukoliko ćerke poznatog para pripadnu majci, Duško bi trebalo da Jeleni za njih plaća alimentaciju u visini novca koju dogovore.

BONUS VIDEO:

 

 



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (1)

  1. Pa od cega su ziveli i kupovali to sve sto imaju ako treba da dele milione koje je on zaradio?‍♀️?‍♀️

    Odgovori

Ostavite komentar