Dan nakon INCIDENTA sa Tošićem, Karleuša je ove stvari POBACALA iz kuće: Evo i ko je sve vreme sa njom

O ovome ne prestaje da se priča

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ,E-stock/Časlav Vukojičić

U porodičnom domu pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Duška Tošića na Božić se odigrala prava drama nakon koje je ona pozvala policiju i supruga optužila za zlostavljanje.

Ona se nije pojavljivala u javnosti od tada, a kako piše Kurir, danas je njena kućna pomoćnica izašla napolje kako bi prošetala Jeleninog psa, ali i bacila đubre.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se dalje navodi, ona je iz kese i kutije vadila i bacala veće količine neotpakovane novogodišnje dekoracije, koja je bila namenjena za ukrašavanje unutrašnjosti kuće, ali i Karleušinog novogodišnjeg nastupa ispred Skupštine.

Pored toga, pomoćnica je bacila i kutiju jednoj PR paketa, kojim se JK pohvalila na svom Instagramu, samo dan pre incidenta sa Tošićem.

Inače, sve vreme sa potrešenom Jelenom i njenim ćerkama u kući je i njena tetka Danijela, čiji je automobil bio parkiran na trotoaru ispred ulaza, a koja je bila prisutna i tokom jučerašnjeg incidenta na Dedinju, piše Kurir.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (3)

  1. Duško, izuzetno te volimo i cenimo. Konačno je vreme, dobro razmisli pre toga. Imaš de već klko tliko odrasle ćerkice,koje su jako vezane jza tebe.Vreme je da se razvdeš i nadješ sebi novog partnra, jer ako nstaviš ovako završićeš ni kriv ni dužan u Zatvoru. To se nije slučajno desilo i iz čista mira i ljubavi. Očiglednoje da vi ne možete više da funkcionišete valjano. Devojčice će uvek biti sa tobom i kod tebe kda god budeš imao vremena/zbog poslovnih obaveza/ Konano je dolo vreme da prekinete svaki ontakt, to je za tvojej dobro. Ti si pravi MAČO muškarac i naći ćeš devojku koja tebi apsolutno može da parira. Život ide dalje.Jeste, tužno,ružno ,ali je neizbežno Tebi i devojčicama jželimo svu sreću ovoga sveta!

    Odgovori

Ostavite komentar