Ovako je Jelena Karleuša ranije pričala o BRAKU sa Tošićem: Dušku sam pružila BEZBROJ novih šansi

Pevačica se dugo trudila da sačuva njihov brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ,E-stock/Časlav Vukojičić

U domu fudbalera Duška Tošića i pevačice Jelene Karleuše na Božić se odigrala prava drama, a intervenisala je čak i policija.

Naime, Jelena je prijavila da ju je Duško najpre pljunuo u lice, a zatim je i udario. Sve to se odigralo naočigled nekolicine članova njihovih porodica koji su kasnije, zajedno sa Duškom, davali izjave u policiji.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ovo nije prvi put da je pevačica prijavila supruga za zlostavljanje. Slična situacija dogodila se i pre dve godine kada je Jelena takođe zvala policiju, tvrdeći da joj je Duško uvrtao ruku, ali nije želela da ga tuži, niti da ide u bolnicu, baš kao ni sada.

O krizi u njihovom braku često se pisalo, a Karleuša je jednom prilikom medijima rekla kako se ona lavovski borila za to da ostanu zajedno.

– Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale – rekla je ona svojevremeno, prenosi Kurir.

Podsećamo, Jelena i Duško venčali su se na Vidovdan pre 13 godina, nakon dve godine zabavljanja. U braku su dobili i dve ćerke, Atinu i Niku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar