Dnevni horoskop za 15. januar: Device, osećate STRAH u poslu, Lavovi, imate DILEMU

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Malo ste se ohladili od problema na poslu. Shvatili ste da ne možete naći rešenje, pa usporavate aktivnosti. Ne izigravajte drvenog advokata onome ko to ne zaslužuje. Partnerski odnosi su na skladnom maksimumu. Dobro je zdravlje, bez promena.

BIK

Nije sjajan dan za komunikaciju, malo vas je retrogradni Merkur ućutkao. Ne možete da se borite protiv loših planova i odluka, pa je najbolje da ne odlučite ništa. Hladni ste prema partneru, a on to vidi, pa zagrejte malo atmosferu. Bolje se osećate.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Pokušajte da smanjite firmine troškove jer možete ući u ozbiljan minus. Ne uzimajte ni kratkoročne kredite. Nećete dobiti podršku partnera kada je zaduženje u banci u pitanju. Oslonite se na svoje resurse. Prisutna pojačana nervoza.

RAK

Nemate dobre aspekte za trgovinu. Merkur je retrogradan u Vodoliji i koči mnoge stvari u poslu. Danas vam je sve u kontri, od željenih i planiranih akcija. Osećate se nevoljeno i niko vas ne može ubediti u suprotno. Zdravlje je dosta solidno.

LAV

Odlični ste u poslu, ali slabiji u finasijama. Neke novce čekate, a neki su prosto potrošeni. Vreme je da planirate drugačiju strategiju zarade. Ne znate ni gde ste, a još manje s kim ste. Imate dilemu na moralnom nivou. Manje alkohola i cigareta.

DEVICA

Plašite se ishoda koji je izvesno neizvestan. Nema potrebe za strahom, vi ste uradili najbolje što ste umeli i znali. Sada je sve u tuđim odlukama. Partner se drži dogovora, a vaše je da ne odustajete od pomirenja. Zdravlje je dosta stabilno.

VAGA

Malo teže obavljate poslovne zadatke jer sve je na čekanju ili stalno kasni. Završite ono što možete i to je dovoljno za danas. Ne kopajte po prošlosti, možete ući u tešku i neprijatnu zonu ljubavi. Na polju zdravlja povedite računa o ishrani.

ŠKORPIJA

Zaokupirani ste svojim bezbrojnim poslovnim obavezama i ne primećujete okolinu. A trebalo bi da vidite ko vam stavlja rampe i ko vas koči u poslovnim obavezama. Pojačano razumevanje donosi lepe trenutke u ljubavi. Zdravlje bez tegoba.

STRELAC

Danas vam nije dan za investicije, ni za bilo kakvu trgovinu. Međutim, veliki troškovi su ipak izvesni, jer dolaze računi na naplatu. Lažna osećanja, lažne priče i bacanje prašine u oči su danas na vašem partnerskom nebu. Zdravlje je  solidno.

JARAC

Nepovoljan dan za radne obaveze jer sve kasni ili stoji u mestu. Ništa vam ne ide onako kako želite, već sve ide u suprotnom pravcu.  Ljubav se zagrejala i sada gledate kako da to pretvorite u stabilnu i dugu vezu. Zdravlje je bez promena.

VODOLIJA

Aktivan poslovni dan sa previše obaveza, a malo stvarnog učinka. Ne dozvolite da drugi trpe zbog vašeg posla i suprotno. Pošaljite neki mejl i na pravu adresu. Nema bitnih naglašenih novih događaja na polju ljubavi. Zdravlje je dovoljno dobro.

RIBE

Brinete o poslu, o novcu i plašite se budućnosti jer vam danas ništa ne ide kako biste vi želeli. A vidite i sami da nemate iskrenog prijatelja pored sebe. To vas čini neraspoloženim. Na polju ljubavi ste utihnuli. Moguća nesanica i glavobolja.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar