Dnevni horoskop za 11. januar: Ribe spremne da oproste tuđe GREŠKE, Vodolije započinju nove POSLOVE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Danas prođite kroz listu obaveza što pre moguće jer pri kraju dana gubite interesovanje za posao i bilo kakvu aktivnost. U emotivnom smislu raspoloženi ste za šetnju po prošlosti. Tako da možete biti setni i romantični. Zdravlje je veoma solidno.

BIK

Previše ste naporni da bi vas bilo ko razumeo. Nije vam dan za psihičko naprezanje, zato ste skloni filozofiji. Emotivni partner nesvesno pritiska vašu  dugmad i izaziva svađu. Pokušajte da se uzdržite od grubih reči. Zdravlje je dosta dobro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Neke linije poslovne komunikacije otvarate baš danas. Ipak, pokušajte da ubrzate planove da ne dođete u problem sa vremenom. Razmišljate o novim načelima u ljubavi, ali partner može bukvalno da vas shvati i napravi nesporazum. Zdravlje dobro.

RAK

Sve oči su uprte u vas i čeka se vaše odobrenje da bi krenuli u akciju. Vi se predomišljate, a saradnici su nestrpljivi. Naduvajte samopouzdanje i dajte start o kome ste toliko pričali. Vreme je za dela, a ne samo za priču. Odlično se osećate.

LAV

Iskoristite talente svog poslovnog tima i budite pravi vođa. Iskoristite kreativni trenutak i nadmašite sami sebe. Vaše ljubavne muke nisu toliko velike ako ste slobodni. Imate  sa kim da delite vreme, iako to nije prava osoba. Zdravlje dobro.

DEVICA

Poslovi su dobri, ali još bolje je da se ubrzate da bi sve završili na vreme. Ima dana kada nećete imati ni vremena, ni mogućnosti. Povezivanje sa bivšim partnerom je danas u planu i to je jedino što imate na umu. Jačajte imunitet sa vitaminima.

VAGA

Najviše dobijate kada dajete i to je vaša parola danas. Zato sve svoje snage ostvarite kroz kontakte i dogovore sa poslovnim klijentima. Vage koje su u vezi osećaju se ispunjeno i zadovoljno pored svoje srodne duše. Manji problem sa grlom.

ŠKORPIJA

Budite sigurni u svoj stav jer u suprotnom treba da držite jezik za zubima. Ponekad je bolje sačekati pre nego iznesete svoje mišljenje. Na polju ljubavi niste jedini koji želite više ljubavi nežnosti i pažnje. Dogovorite se. Zdravlje dobro.

STRELAC

Nije povoljan dan za osetljive teme oko novca. Zato se pozabavite operativnim delom posla, a na novac mislite neki drugi dan. Veoma ste maštoviti i to će vam danas osvežiti ljubavni dan sa emotivnim partnerom i porodicom. Čuvajte se prehlade.

JARAC

Koliko je dobro da kritikujete da bi ostvarili napredak, toliko je to i loše za saradnju sa poslovnim partnerima. Sve radi u vašu korist bliskosti, ljubavi i razumevanja. Vi ste danas neodoljivi, uživajte u zajedničkim trenucima. Bolovi u grlu.

VODOLIJA

Opet ste na startnoj poziciji, ali ne maratona, nego sprinta. Pokušavate da pobedite i neke olimpijske rezultate. Ubrzanje na poslu je vaš mod danas. Na polju ljubavi šetate po oblacima i pitate se zašto je sve poznato. Zdravlje je solidno.

RIBE

Imate nove ideje i želite drugačiji način prihoda. Nemojte donositi odluke jer je potrebno da se dobro isplanirate. Bili ste hrabri da prekinete komunikaciju, a sada budite hrabri da oprostite. I vi to želite, samo ne znate kako. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar