Karleušin UKLETI Božić: KRIZA u pevačicinom braku počela još pre tri godine, sada je sve puklo

Neverovatna koincidencija je da je takođe bio Božić

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Čini se da verski praznici nisu baš najlepši period godine u porodici Jelene Кarleuše, koja je na Božić prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

Međutim, ovo nije jedina njihova porodična drama koja se dogodila za najradosniji hrišćanski praznik, jer su pre tri godine zapali u ozbiljnu bračnu krizu, kada je Duško pronašao prepisku Jelene i Ognjena Vranješa.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema pisanju domaćih medija, ovog Božića je kap koja je prelila čašu bila kada je Jelena saznala da je Duško uoči Nove godine navodno bio u Turskoj sa devojkom koja nije poznata javnosti.

Slična situacija se dogodila i ranije, a neverovatna koincidencija je da je takođe bio Božić.

Pre tri godine su mediji pisali da je Кarleuši zasmetalo to što je Tošić poslao piće poznanici koja je bila za susednim stolom tokom dočeka Nove godine u klubu gde je Jelena nastupala.

Ona je prekinula nastup i posvađala se sa Duškom. Otišla je na drugi nastup, a on se pravio kao da je sve u najboljem redu. Navodno je nakon toga on uzeo Jelenin telefon i pronašao poruke sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, nakon čega je nastala najveća drama u njihovom braku.

Nekoliko dana nakon tog Božića 2019. godine, objavljene su eksplicitne fotografije, za koje je JК negirala da su njene, pa navodna prepiska s Vranješom.

Tošićev i Кarleušin brak je od tada na klimavim nogama, a dugo se spekulisalo da su pred razvodom.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 10. JANUAR

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar