Muž napravio listu svađa sa ženom: Kad ga je otkrila, bila je u ČUDU, a onda je odlučila da uradi OVO

Nije joj svejedno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Šta vi radite nakon svađe sa svojim partnerom?

Da li se ljutite ili se trudite da sve što pre zaboravite i krenete dalje?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedna žena je ispričala svoje iskustvo, kada je otkrila da je njen muž napravio i sačuvao listu svih svađa koje su imali tokom 2021. godine. Ona je najpre svog partnera opisala kao vrlo pametnog i smirenog muškarca sa kojim se dobro slaže.

– Trenutno sam mama koja ostaje kod kuće i imamo divno dete. Ja, kao i mnoge mame, osećam da je mnogo mojih napora neviđeno, a to je rezultiralo svađom pre neko veče – priča ona.

Ubrzo nakon rasprave, muž je otišao na sastanak i ostavio uključen računar. Nije bilo mnogo potrebno da ona pronađe popis svake svađe koju su imali, a koji je vodio godinu dana.

– Vodio je popis stvari za koje smatra da sam ga maltretirala, vreme kada se osećao kao da je u pravu. Sve je tu. Sve ovo vreme izričito sam ga pitala da li je sa nama sve u redu i on bi rekao da jeste, ali…ima popis! – ispričala je ona.

Foto: Shutterstock

Nepotrebno je reći da ju je ovo otkriće ostavilo u nezgodnoj situaciji – jer ako se suoči sa njim, on će znati da je ona preturala po njegovim stvarima. Ona je dobila predlog da se pozabavi svakim problemom na listi – ali da ga izrazi na način da on ne sazna da mu je preturala po stvarima.

Dodala je i da postoje stvari oko kojih je oduvek bila neisgurna i uverila se da mu to sada smeta, pa je odlučila da razgovara sa njim jer je ovaj popis definitivno crvena zastavica u njihovom braku.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar