Zaradila prvi MILION u industriji za odrasle: Posle jedne poruke, mnoge MAJKE su se žestoko uvredile

Zadovoljna je i poslom i karijerom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Chelsea Ferguson

Čelsi Ferguson (32) iz Hartlpula zaradila je pre nekoliko godina svoj prvi milion na osnovu sopstvenog sadržaja u s*ks industriji, a sada je otkrila i “tajnu roditeljstva” koja uključuje s*ksualni rad.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– S*ks industrija je jedna od najstarijih i naša publika nije samo globalna već i eksponencijalna. uvek ćete imati posao! Kao roditelj, ta vrsta sigurnosti je neprocenjiva, a novac zarađen od s*ks rada je značajan. To vas može osposobiti za život i omogućiti vam da stvorite stabilno kućno okruženje. Kao i sama majka, znam da je ovo jedna od najvažnijih stvari za roditelje – navela je Čelsi za Dejli star, čime je navukla gnev mnogih mladih žena koje su nedavno postale mame i koje smatraju da je ovakav biznis krajnje neumesan, naročito za mlade roditelje.

Ona je potom detaljno objasnila kako sve funkcioniše.

– Vi odlučujete kako ćete raditi, kada radite, koji sadržaj ćete objavljivati i generalno upravljate svojim poslovanjem. Ova fleksibilnost čini roditeljstvo malo lakšim za mlade roditelje. Naravno, isprobavanje nečeg novog može biti teško za nove roditelje, ali Čelsi predlaže da se pronađe pravi balans – navela je za Dejli star.

Foto: Instagram/Chelsea Ferguson

Takođe je rekla da je osećaj osnaženosti koji ovaj posao donosi “neverovatan”.

– Kada dostignete uspeh u industriji i sledbenici žele da kupe vaš sadržaj, osećate se ostvarenim. To je sigurno ponovo pokrenulo moje samopouzdanje kao novopečene majke. Uhvatiti se u koštac sa svojim novim telom nakon bebe može biti teško, ali kada drugi vole vaše telo i to vam kažu, to pomaže – istakla je.

Čelsi je prvi put kročila u ovaj posao kada je tokom studiranja posećivala striptiz klub i zaljubila se u njega. Kako kaže, sve ostalo je istorija.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, daily star

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar