Dokle ide MRŽNJA Đilasa i Marinike prema uspesima Srbije? Hoće zastavu Malte i Sautemptona na aerodromu!

U tekstu se izražava zgražavanje zašto se, pored dve srpske zastave, nalazi i zastava Francuske

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Portal Direktno koji se nalazi u vlasništvu lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i potpredsednice ove partije Marinike Tepić objavio je skandalozan tekst pod nazivom “Šta će zastava Francuske na aerodromu ‘Nikola Tesla’?!”.

U tekstu se izražava zgražavanje zašto se, pored dve srpske zastave, nalazi i zastava Francuske.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Usred glavnog grada Srbije vijori se zastava druge države jer je, zaboga, francuska privatna kompanija Vinci dobila da narednih 25 godina upravlja našim aerodromom! I zato se uz srpske zastave u državi Srbiji na jarbolu u istoj veličini pojavila i zastava Francuske. Da nije, gospodo iz Vincija, ipak malo previše? – navodi se u tekstu koji je objavio ovaj portal.

Postavlja se pitanje dokle ide mržnja Đilasa i Tepićeve prema Srbiji i svim uspesima naše zemlje, budući da im očigledno smetaju francuski partneri.

Oni su ovim tekstom praktično poručili predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, koji je najzaslužniji za ogroman napredak Srbije i za sve više stranih investitora u našoj zemlji, da žele da se na aerodorm “Nikola Tesla” postavi zastava Malte, na koju su izneli svoj novac, kao i zastavu fudbalskog kluba Sautemton, gde su taj novac i oprali.

Podsetimo, tajkun Dragan Šolak, inače ortak Dragana Đilasa, kupio je ovaj klub, a detaljnije o tome čitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar