Navijači Barselone biće oduševljeni ovakvim Ćavijevim stavom: Na dobrom smo putu, vraćamo se u vrh!

Sve deluje dosta bolje sada nego pre nekoliko nedelja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Barselona izgleda dosta drugačije pod vođstvom novog trenera Ćavija Ernandeza, nego što je to bio slučaj dok je na klupi sedeo Ronald Kuman.

Veoma malo golova primila je španska ekipa otkako je trenira nekadašnji vezista, a naredni izazov za njegov tim je u Kupu, gde će protivnik biti niželigaš Linares.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Očekuje nas motivisan protivnik čiju smo igru nalaizrali. Dobri su, poznajemo ih dobro jer je Barselona B igrala protiv njih i pobedila. Neće biti lako, format kupa u kojem jedan meč odlučuje uvek može da donese iznenađenje. Posebno je nezahvalna uloga jer smo izraziti favoriti i unapred nam je upisana pobeda – oprezan je Ćavi.

Foto: Christof STACHE / AFP / Profimedia

Ipak, najmanje je uoči nove utakmice govorio baš o njoj, već se osvrnuo na trenutni bodovni saldo i mnogo bolju situaciju u kojoj se nalazi njegova ekipa.

– Cilj je da se vratimo u vrh. Bili smo deveti, sada smo peti. Radimo i korak po korak se vraćamo na željenu poziciju. Navijači su uz nas, a sa pojačanjima kao što je Feran Tores trudimo se da poslujemo što je bolje moguće tokom zime. Vredno radimo, ne tonemo. Čak i da dođe poraz, trudimo se i pružamo maksimum. Ja sam takav. Blizu smo Lige šampiona. Borimo se, ali je situacija takva kakva jeste. Na dobrom smo putu – pun je optimizma legendarni fudbaler.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar